Abrex - nové modely

Odpovědět
LeonCupraR

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od LeonCupraR »

Felície nie sú od Kadenu, to máš zle napísané.

miroussm

Příspěvek od miroussm »

To jednak a druhak by mě zajímalo, co pokulhává s modely Škodovek. Kaden za ty roky vyrobil Octavii, Fabii, Superba a víc nic. Modely Abrexu bych nespočítal, tak co pokulhává?

lada

Příspěvek od lada »

Pěkný stránky o modelech Škoda všech měřítek a výrobců : http://www.modelyskoda.info/

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

Feldy nejsou od Kadenu, to jsem zjistil a není tomu dlouho. Jen tak bokem, nevíte kdo je dělal?
Kaden toho moc nedal, s tím musím souhlasit. Ale stejně jsem rád i za to málo.
Teď jsem to schválně spočítal a Abrex modelů mám 125 ks. tak asi nepřítel této firmy nejsem. Tím nynějším pokulháváním myslím pozdější vydání Yeti FL a Fábii III. Podle infomací Abrex provádí reorganizaci a tím se podle mě dostal do skluzu. To je zřejmě taky důvod proč byla I-Scale první s Fabii III. Kdysi jsem krátkodobě stěhoval za provozu část firmy o pár km. a můžu z vlastí skušenosti říct ŠÍLENOST. Logisticky je to opravdu náročné. To je k tomu kulhání.
Za Kaden jsem opravdu rád že je mám. Je paráda mít dvě Fábie combi Abrex/Kaden. A v budoucnu Fabia III Abrex/I-Scale.

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Já jsem zase rád, že mám od Kadenu Octavii liftback. Sice jen v provedení non stop service, ale to nevadí. Ještě mám Fábii sedan, Octavii kombi a Superba. Mám i krátkou Fábku ale ta je bez zrcátek. Na Kadenu mně vadí jen ty laciný kola, jinak třeba ten Superb i Fábia byly moc pěkný modely.
Pokud to stěhování Abrexu k něčemu bude a poznáme to i my, pak mi zpoždění vůbec nevadí.

tony24

Příspěvek od tony24 »

Nevite někdo kdy ABREX začne prodávat YETI FL?

lada

Příspěvek od lada »

Yeti FL nabízí OBautodily v HK za cenu 339,-, rozhodně to vyjde laciněji než cena u Abrexu (předpokládám 400,-).
(nefunkční link odstraněn adminem)
Naposledy upravil(a) lada dne 02 bře 2015, 17:35, celkem upraveno 2 x.

ADELANDE

Příspěvek od ADELANDE »

Pokud budete mít cestu kolem Ml. Boleslavi, tak přímo u ŠKODA AUTO v Zákaznickém centrum je Yeti FL za cca. 280 Kč. pro veřejnost, proto pochybuji, že bude u ABREXu za cca. 500... minulý týden jsem nakoupil v bílé barvě a usmívám se reklamám na OB... lidi neblbněte a počkejte si na ABREX nebo přijeďte do Bolky ;)
Odkaz na mou sbírku ABREX ŠKODA 1:43: http://www.mujabrex.wbs.cz

K.Arno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K.Arno »

V Zákaznickém centru, případně na stáncích Škody na rally, jsou ceny oproti ABREXU poloviční. Nevěřím, že by ABREX na facelift dokázal dát cenu nižší než na první verzi. Spíš ji ještě zdraží.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz

ADELANDE

Příspěvek od ADELANDE »

Cena za Yeti před FL je na ABREXu 395 Kč. ABREX už rok funguje dle jednoduché tabulky, proto je nepravděpodobné, že by stanovili jinou cenu než u řady současných vozů bez potisku ;o)
Odkaz na mou sbírku ABREX ŠKODA 1:43: http://www.mujabrex.wbs.cz

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“