nOstalgia

Odpovědět
Fricoolinek

Re: nOstalgia

Příspěvek od Fricoolinek »

Jose85 píše: Kouzelné Pohádky ? :?: :lol:
Vo perníkový chaloupce mám nejradši... :D

Heleďte, už někdy v lednu mi bylo řečeno, že jsou ve výrobě první čísla do českejch kultovek, ta Volha M21 by mohlo být právě jedno z nich. Zřejmě to bude tak, že první čísla (možná jen modely, možná i časáky - to si netroufám tvrdit) už fyzicky existují, akorát se fakt čeká na vyřešení otázky práv na distribuci modelu Škody 120L. Možná, že je tam v této záležitosti spor s Abrexem, zkusím se optat na ModelHobby.

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Ale dal si odkaz, ja som si ho už celý "nažhavený" otvoril a tam nič :!: :!: :!: Nerob mi to, lebo mi nerobí dobre takéto niečo :twisted:

Fricoolinek

Příspěvek od Fricoolinek »

LeonCupraR píše:Ale dal si odkaz, ja som si ho už celý "nažhavený" otvoril a tam nič :!: :!: :!: Nerob mi to, lebo mi nerobí dobre takéto niečo :twisted:
Ok, máš pravdu. Dávám ti čestné sběratelské, že pokud sem napíšu, že na http://www.deagostini.cz je nová kolekce, tak už to skutečně budou kultovky.

Jinak se zkuste optat na tappa@tappa.cz, ale nemyslím si, že byste se dověděli něco nového, co tu ještě nezaznělo...

Jose85

Příspěvek od Jose85 »

Fricoolinek píše: Jinak se zkuste optat na tappa@tappa.cz, ale nemyslím si, že byste se dověděli něco nového, co tu ještě nezaznělo...
Jo,tak dlouho je budeme otravovat,až je to přestane bavit a konečně to vydají.. :lol:

LeonCupraR

Alebo to začnem vláčiť vo veľkom z Číny a to ich možno rozhýbe. Ináč za Volgu s ČSSR značkou je veľmi príjemná cena a je dostatočný počet voľných kusov ;)

LeonCupraR

A znova tá Čína...
(nefunkční link odstraněn adminem)

busto

Příspěvek od busto »

Fricoolinek píše: Ok, máš pravdu. Dávám ti čestné sběratelské, že pokud sem napíšu, že na http://www.deagostini.cz je nová kolekce, tak ...
Máš pravdu , rovnakú odpoveď zašlu pravdepodobné každému. Majú ju uloženú a už ju len odosielajú jednotlivcom.
Ak sa ti chce zašli mi odpoveď , ktorú zaslali tebe aj SS.

LeonCupraR

Je tu Samara ;)
(nefunkční link odstraněn adminem)

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Hmm, ale zrovna tahle barva se mi moc nelíbí.

busto

Příspěvek od busto »

Farba je ten najmenší problém, dôležitý je kvalitný základný model ten si prestriekaš a je po probléme.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“