Spark
Re: Spark
Jój, ja tiež nemôžem kúpiť všetko čo sa mi páči. Ale pračku zasa nekupujem moc často, predsa len častejšie modelik do zbierky.
Teraz by mi mal doraziť jeden dlhšie mnou okukovaný Spark, Porsche 963 z posledného Le Mans. Už sa naň teším.
Neviem prečo z neho urobili dealerský model. Má vysoký podstavec, ktorého nie som nadšenec a jednoduché označenie bez ďalšieho upresnenia. Čakal som, že sa zjaví aj v klasickom balení Spark, no zároveň som sa bál, že začne tento miznúť z trhu a jeho ceny budú rásť.
- foto: ck-modelcars.de
Teraz by mi mal doraziť jeden dlhšie mnou okukovaný Spark, Porsche 963 z posledného Le Mans. Už sa naň teším.
Neviem prečo z neho urobili dealerský model. Má vysoký podstavec, ktorého nie som nadšenec a jednoduché označenie bez ďalšieho upresnenia. Čakal som, že sa zjaví aj v klasickom balení Spark, no zároveň som sa bál, že začne tento miznúť z trhu a jeho ceny budú rásť.
- foto: ck-modelcars.de
- Přílohy
-
- IMG_2978.jpeg (169.2 KiB) Zobrazeno 259 x
Krásný model. Taky jsem o něm uvažoval. A taky nechápu, proč je to jen jako dealerský model. Na stránkách Sparku vůbec není, zato tam jsou všechny 3 modely Penske Racing z Le Mans 2023 (liší se barvou ploutve) - ale v měřítku 1:64. To se pos... (jak bych to jen napsal slušně) zbláznili?
Jinak vzhledově je také hezké Porsche stáje Proton pro sezónu 2024. Třeba ho Spark vyrobí v 1:43.
Tiež pekné P963, páči sa mi, keď oblečú novodobý závoďák do tradičných starších sfarbení.
V LM 2023 šiel aj tento zlatý (brondzový?) za tím Hertz Jota. Model bol asi vyrobený pre jeho tím, už je ťažko dostupný.
- foto: artcraftmodel.com
V LM 2023 šiel aj tento zlatý (brondzový?) za tím Hertz Jota. Model bol asi vyrobený pre jeho tím, už je ťažko dostupný.
- foto: artcraftmodel.com
- Přílohy
-
- IMG_3913.jpeg (168.45 KiB) Zobrazeno 213 x