Co chystáte? (aneb co je na cestě) 1/43

Odpovědět
deesse23

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě) 1/43

Příspěvek od deesse23 »

díky, no je to sice resin, ale i tak je to dost na 1/43

Luky

Příspěvek od Luky »

Jj, přesně tam jsem ho sehnal, je to dost, ale zase jsem ušetřil na jiném, takže si nestěžuju, ale toho resinu se právě bojím. Od Premium Classixx teda ještě nic nemám, ale tohoto modelu se u jiných výrobců asi těžko dočkám.
Porsche 1/43 a 1/18

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

K resinu mám odpor. Je to možná předsudek, ale zrovna tak nemám rád plastové talíře místo porcelánu, falešné dřevo na přístrojovkách aut, plexi odlívky místo skleněných a lamino na nábytku, no určitě by se toho našlo víc...

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Vec názoru. Ak niekto ku mne príde a ukážem mu model od Neo, tak ani nezistí, že to nie je kov... Navyše detaily sú o hodne lepšie ako pri kovových modeloch. U mňa vyhráva jednoznačne kvalitný rezin :!:

Luky

Příspěvek od Luky »

Řešit resin asi patří do jiného tématu. Já ho neodsuzuju, ale jak říká Leon musí být kvalitní. A taky by mohly být "jezdící" mám modely od Sparka, Ebbra a většina z nich se ani nehne, přijde mi to škoda, i když jsou vystaveny.
Porsche 1/43 a 1/18

kamikaze

Příspěvek od kamikaze »

Luky píše:Řešit resin asi patří do jiného tématu. Já ho neodsuzuju, ale jak říká Leon musí být kvalitní. A taky by mohly být "jezdící" mám modely od Sparka, Ebbra a většina z nich se ani nehne, přijde mi to škoda, i když jsou vystaveny.

to s tym "jezdenim" mas naozaj pravdu- este ze kyosho, mattel, a minichamps ma "jezdici" :-)))) ale to su kovy, ale tie uz moc nekupujem. a fakt ze ked je kvalitny resin tak je radost mat taky model v zbierke (hlavne ked je lak vydareny a detaily -moje Ferrari 458 od LS je vec na ktoru som pisny a pritom viem ze su kovove modely na ktore nesiaha ani po clenky v tej mierke ale tie modely su uz nehoraznych sum a doslova su to sperky a nie modely, ktore vyrabaju sikovny modelari)
a aby som nebol moc mimo temy a nespamoval tak cakam z hónkongu ...
(nefunkční link odstraněn adminem)

elixir

Příspěvek od elixir »

Tak to je krasny kusok. :o

Luky

Příspěvek od Luky »

Tak ten je. Krásná barva. Kdo je pro Mc vyrábí?
Porsche 1/43 a 1/18

kamikaze

Příspěvek od kamikaze »

To je firma Fline (lucky model) vyrobili par farieb v limitkach asi 98... momentalne uz nemaju licenciu na dalsiu vyrobu. V kazdom pripade som sam zvedavy ako bude farba vyzerat v skutocnosti. Je to resin s fotoleptanymi doplnkami, podla jedneho cloveka co uz tu vlastni tento model vo viacerich farbach, je kvalita porovnatelna alebo vyssia ako looksmart. Cena cca ta ista. Moja naj farba na mclaren (med) bola vypredana jednemu clovekovi a s najblizsim vydanim medenej (ak bude) sa stane to iste. Ostava cakat na medenu verziu uz len od inych vyrobcov alebo vycihat toho sikovneho obchodnika, ak to bude ponukat. Tento mclaren je celkom novinka, tak verim, ze bude modelovo stvarnena viac renomovanymi firmami.

trapper

Příspěvek od trapper »

Ahoj,ta měděná je fakt zakletá,včera mi přišel MC v grey- fantazie.Z těch 4 asi nejpovedenější,ale je to věc názoru.Vím, že je to Tvoje krevní skupina proto pokud máš zájem Ti pošlu MC v orange.Jsem totiž stejný blázen.když tak dej vědět.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“