Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Tak toho bych bral s tou prosklenou střechou. Ale to asi nebude v nabídce.
Na stránkách Abrexu nový model : Škoda Fabia RS2000 Concept Car 1:43.
-
Oni si můžou dělat co chtějí. Vlastní jako jediní licenci na značku Škoda a navíc jsou z velké části spojeni se samotnou automobilkou, takže pro ně nemusí být zisk tím určujícím faktorem rozhodujícím o krachu. Kdyby to mělo jít do černých čísel tak si podle mě Škodovka Abrex zachová, ale bude vyrábět modely jen pro ně na reklamní účely. A to si může taková automobilka jež je součástí jednoho z největších a nejbohatších koncernů na světě dovolit dofinancovat.
Takže jediné co z toho plyne pro našeho maloobchodního zákazníka pokud chce nadále škodovky kupovat? Držet hubu a krok a platit. Prostě typicky český přístup k pojetí podnikání v našich luzích a hájích odrážející vývoj kapitalistické společnosti u nás:)
Takže jediné co z toho plyne pro našeho maloobchodního zákazníka pokud chce nadále škodovky kupovat? Držet hubu a krok a platit. Prostě typicky český přístup k pojetí podnikání v našich luzích a hájích odrážející vývoj kapitalistické společnosti u nás:)
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Máte důkaz k Vašemu tvrzení, že Abrex je součástí Škodovky, že to říkáte s takovou určitostí? Mně zas trochu přijde jako typicky český způsob remcat, kritizovat, kafrat do všeho i do toho o čem vím naprosté kulové...trochu se divím Abrexu, že se vůbec zapojuje do diskuze na facebooku, protože když čtu ty příspěvky, tak 95% jsou naprosto subjektivní názory maximálně deseti lidí s nulovou vypovídající hodnotou a navíc tvářící se jako objektivní většina a majoritní hlas lidu...já fandím každému, kdo se nebojí vzít zodpovědnost do vlastních rukou a alespoň se snaží podnikat, ať už je to člověk, který si otevře eshop s modely aut (abychom se drželi tématu), jenže typicky český člověk, ho hned nařkne, že je překupník a okrádá chudáky sběratele...
-
A Vy máte důkazy pro svá tvrzení jaká? Byl jsem několikrát v podnikvé prodejně Abrexu a tam prodavač vždy mluvil o zakázkách pro Škodovku, které jsou pro výrobní program Abrexu určující. I z toho důvodu se starší modely tak zpožďují nebo nevyrábějí vůbec. Určitě nemám důkazy v podobě nějakých smluv apod. Takže pouze konstatování z pozice zákazníka.
Pro mě je však nejdůležitější vidět výsledek. Pokud je kvalita modelů taková jaká je tak si podle mě nic jiného než kritiku nezaslouží. Vy jste tím typickým člověkem, který prostě ze samotného obdivu z podnikatelské činnosti kohokoliv slepě zakoupí třeba i hnědý výkal opatřený kolečky za cenu, kterou si podnikatel určí.
Podnikání sice rád nemám, ale je mě vcelku fuk pokud někdo vyprodukuje něco co je v pořádku a nesnižuje svým provedením kvalitu daného výrobku. Bohužel u Abrexu se tak děje stále častěji a v daleko vyšší intenzitě. Nejnověji např. jejich slavná nekonečnou dobu očekávaná erka jsou ve srovnání se 110 úplně šílená. Ale to bychom zase otevírali starou diskusi nemající řešení. Vy prostě budete s úžasem hájit a kupovat všechno co kdokoli vyrobí, protože víc než výsledek Vás zajímá ono úsilí dotyčného, které je podle Vás určitě motivováno jen upřímnou snahou dělat něco (co umím už není podstatné) bez prvotního zájmu o zisk za každou cenu.
Já jsem zase člověk, kterého prvořadě zajímá výsledek a je mě zcela jedno kdo nebo co za tím stojí. A jako svobodný člověk uznávám mmj. i právo vyjádřit svůj názor na legitimním diskusním fóru. Budu rád, když se budete držet víc daného tématu než tu kritizovat něčí kritiku a zaštiťovat to nějakou svou pokryteckou objektivitou.
V jedné věci však pravdu máte. U nás se sice díky vžité závisti jako jedné z charakteristik našeho národa remcá, kritizuje a nenechává nit suchá na nikom. Což o to, v případě oprávněné kritiky by to snad i bylo v pořádku kdyby si však 99% těchto remcalů toto zboží i nezakoupilo. Bohužel, realita je však opačná a to dává všem těm podnikatelům suverénní postoj v jejich chování a přístupu. Proto pak mohou každý kritický názor splachovat do toalety a myslet si něco o dotěrných vších. Trh je v tomto ohledu neúprosný. Kdyby si nikdo jejich zboží nekupoval, dávno by tato firma již zanikla.
Pro mě je však nejdůležitější vidět výsledek. Pokud je kvalita modelů taková jaká je tak si podle mě nic jiného než kritiku nezaslouží. Vy jste tím typickým člověkem, který prostě ze samotného obdivu z podnikatelské činnosti kohokoliv slepě zakoupí třeba i hnědý výkal opatřený kolečky za cenu, kterou si podnikatel určí.
Podnikání sice rád nemám, ale je mě vcelku fuk pokud někdo vyprodukuje něco co je v pořádku a nesnižuje svým provedením kvalitu daného výrobku. Bohužel u Abrexu se tak děje stále častěji a v daleko vyšší intenzitě. Nejnověji např. jejich slavná nekonečnou dobu očekávaná erka jsou ve srovnání se 110 úplně šílená. Ale to bychom zase otevírali starou diskusi nemající řešení. Vy prostě budete s úžasem hájit a kupovat všechno co kdokoli vyrobí, protože víc než výsledek Vás zajímá ono úsilí dotyčného, které je podle Vás určitě motivováno jen upřímnou snahou dělat něco (co umím už není podstatné) bez prvotního zájmu o zisk za každou cenu.
Já jsem zase člověk, kterého prvořadě zajímá výsledek a je mě zcela jedno kdo nebo co za tím stojí. A jako svobodný člověk uznávám mmj. i právo vyjádřit svůj názor na legitimním diskusním fóru. Budu rád, když se budete držet víc daného tématu než tu kritizovat něčí kritiku a zaštiťovat to nějakou svou pokryteckou objektivitou.
V jedné věci však pravdu máte. U nás se sice díky vžité závisti jako jedné z charakteristik našeho národa remcá, kritizuje a nenechává nit suchá na nikom. Což o to, v případě oprávněné kritiky by to snad i bylo v pořádku kdyby si však 99% těchto remcalů toto zboží i nezakoupilo. Bohužel, realita je však opačná a to dává všem těm podnikatelům suverénní postoj v jejich chování a přístupu. Proto pak mohou každý kritický názor splachovat do toalety a myslet si něco o dotěrných vších. Trh je v tomto ohledu neúprosný. Kdyby si nikdo jejich zboží nekupoval, dávno by tato firma již zanikla.
Naposledy upravil(a) sberatel21 dne 01 čer 2014, 23:18, celkem upraveno 2 x.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
to sberatel21: Sice nesouhlasím s tvým radikálním náhledem na podnikání ("podnikání sice nemám rád"), ale jinak bych to podepsal. Má to být tak, že podnikatel má být rád (tetelit se blahem), že mu dá zákazník utržit. A nikoli, že zákazník (sběratel) má být vděčný výrobci, že pro něj něco udělá. Tak to funguje v kapitalizmu. To jen za komoušů lidi byli rádi, že je vůbec něco v krámu.
Zdravím, co říkáte na 110R od Abrexu? Mně to přijde jako tragédie. Divná kola, vysoké to je jak kobyla a ještě ty proporce... Musím za sebe říct, že zlaté NEO. Sice dražší, ale kvalitou a tvary nesrovnatelné... I když i to má svoje mouchy asi. Proto by mi zajímal Váš názor.
Ono ani NEO nie je proporčne úplne najlepšie, no je to lepšie než u Abrexu. Chcelo by to mix týchto dvoch, lebo niečo má dobre NEO a niečo zase Abrex.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
http://www.abrex.cz/novinky Nové Favority od Abrexu. Sice jsem už četl milion výtek na to, že nejsou majáky na rampě a že PO nemá přídavná světla, ale za 500,- bych ani víc nečekal.
V kralovstvi auticek je jiz vprodeji Skoda RAPID SPACEBACK 1/43 ve trech barvach.