IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

To mas pravdu. Dost možná ani žádný nebude. Pokud snad ano, tak si stejně celkem dovedu představit, co tam najdeme. Na co se teď budou vymlouvat, to fakt nevím. Možná na válečný konflikt v Evropě, ale zavodaky, kamiony a dodávky pojedou porad 😕

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak jsem napsal s mam odpoved. Katalog nebude. Pry novinky dostatecne prezentuji na netu.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jsou to lemplové, ale dalo se to cekat :roll: . Díky za info, alespoň nemusím číhat. Tím jejich produkce definitivně ztratila systém a řád. To se jim nejspíš líbí ;)

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

No, veď aj keď mali katalóg, tak sa ho aj tak nedržali - vydávali aj to, čo v ňom nebolo, a naopak niektoré modely, ktoré v katalógu boli nevadali. Takže zase až taká veľká zmena to nebude ;) .
Ale je pravda, že poslednou dobou prezentujú na FB viac modelov/noviniek ako obvykle. Ale niektoré až po tom, čo sú už vypredané :D .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To je pravda, ale nedodržují ani to, co mají jako prezentaci novinek na FB. Na Royalku marně čekám už třetí rok a to přesto, ze tam byla 🥲

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Na miniauto.net se objevila informace o drastickem zdražování modylku IXO, a to zejména z důvodu růstu cen materiálu. U vyrobených zůstane prý cena stejná. Přiznám se, ze me to netrápí, protože co nebude, tak stejně kupovat nebudu :roll:

Na druhé straně je fakt, ze pokud by nějaké novinky do kolekce Museum vyrobili, tak s navýšením na obvyklou cenu za diecast (Norev, RIO, Schuco) nemam problém 8-)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No je fakt, že za ty léta - od roku 2007, co jsem začal sbírat, jediné IXO jelo plus mínus za stejné ceny kolem 700 Kč. Takže klidně ať zdraží. Notabene jejich současná produkce se mě netýká.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Normálne si ma naľakal. Je pravda, že IXO za posledné roky nezdražovalo a dokonca niektoré zľavilo.
Takže som hneď šiel pozrieť o koľko to bude, keď si písal, že drastické zdražovanie. No bál som sa, že to bude viac, výsledná suma je ale znesiteľná.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Už to bylo zmíněné jinde, ale IXO se mění. Dřív byla reedice méně častá a jiné barevné provedení spíš výjimka, ale teď je to celkem častá praxe. Jenom opakování předválečné klasiky jim bohužel nejde 😢.

Slíbené prezentování novinek IXO Museum na netu taky nějak nevidím. Pravda, zase bojují s nulovým Covidem, tak mají důvod. Už jsem měl choutky tam znovu napsat, ale na ty nekonečné výmluvy už fakt nejsem zvědavý. Ostatně do kovových modýlků z 20. až 40. let se nikomu nechce. Asi jsem nějak zaspal v minulosti :roll:

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Novinky v kolekci IXO Museum nejsou, tak jsem pořídil modylek Oxford. Jaguar MK IX. 1957. Je v podobné kvalitě. Včera jsem ho rozbalil. Moc mu to sluší a mám fakt radost:
97D0F039-EDF3-405B-A79F-DC85691B2C12.jpeg

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“