Abrex - nové modely
-
Re: Abrex - nové modely
Já myslím, že co trh chce je erko 1:18, které bude hned vyprodané
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Tak na FCB Abrexu je odpověď na něčí otázku, že varianty se střešními boxy budou v únoru vydány jako limitka po sto kusech.
-
Neska novinka Praga V3S v zrezlé verzi. No to je teda zase "novinka"
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Na facebooku je krásná diskuze k té patině https://www.facebook.com/groups/5871999 ... ream_ref=3
No shrnuto i zadarmo je ta jejich patina drahá .
To je hezké, že budou rakve v limitce.Alespon na nich trhnou pěkný balík a mají jistotu že to hned prodají a možná to vrazí do vývoje modelů (Vtip) .Třeba se příště dočkáme i přívěsů...
Vypadá to, že letos asi abrexu žádný obchod neudělám.Možná že ta 110r bude stát za něco, ale to mně zase budí ze spaní 130RS od foxtoysu takže nevím co bych si koupil, kdyby byly vedle sebe ty modely.
No shrnuto i zadarmo je ta jejich patina drahá .
To je hezké, že budou rakve v limitce.Alespon na nich trhnou pěkný balík a mají jistotu že to hned prodají a možná to vrazí do vývoje modelů (Vtip) .Třeba se příště dočkáme i přívěsů...
Vypadá to, že letos asi abrexu žádný obchod neudělám.Možná že ta 110r bude stát za něco, ale to mně zase budí ze spaní 130RS od foxtoysu takže nevím co bych si koupil, kdyby byly vedle sebe ty modely.
Možná mě to uniklo, ale kdo je výrobcem těch 130RS pro Foxe? A je to kov nebo resin?
Je to resin, kdysi jsem k tomu měl odpor ale neustále se to zlepšuje na modelech takže už se na to nedívám přes prsty.A resin má své velké výhody, co u kovů nelze dosáhnout v kráké době.
U ABREXU člověk jeden den řeší jestli se na to nevyprdnout a druhý den hledá peníze .No ono je v tom hodně, jednak s abrexem člověk začínal a také jsou to vesměs historicky cenné modely.
Tak dobře : Jestli vše stihneme, bude letos 1:18 Citigo, 110R, Felicia 63 Roadster, další ostré verze Fabia S2000, Jawa Kývačka v dalších barvách, možná Octavia II RS nebo Scout a další motorky. 1:43 Rapid Spaceback, Yeti facelift, Concept Fabia RS2000, spousta variant Fabia S2000, firemních aut, bezpečnostních aut (Police, hasiči, sanita), 1201, 1201STW, 5 typů Multicar, různá diorama a další závodní auta (možná i 130RS). Vše BEZ ZÁRUKY, SLIBŮ A TERMÍNŮ! Ale určitě jsem na něco zapomněl...
Alespoň kdyby vydali ty zvýrazněné modely, ale jak to tak bývá ta formulka dole každému napoví jak to bude.
Tak dobře : Jestli vše stihneme, bude letos 1:18 Citigo, 110R, Felicia 63 Roadster, další ostré verze Fabia S2000, Jawa Kývačka v dalších barvách, možná Octavia II RS nebo Scout a další motorky. 1:43 Rapid Spaceback, Yeti facelift, Concept Fabia RS2000, spousta variant Fabia S2000, firemních aut, bezpečnostních aut (Police, hasiči, sanita), 1201, 1201STW, 5 typů Multicar, různá diorama a další závodní auta (možná i 130RS). Vše BEZ ZÁRUKY, SLIBŮ A TERMÍNŮ! Ale určitě jsem na něco zapomněl...
Alespoň kdyby vydali ty zvýrazněné modely, ale jak to tak bývá ta formulka dole každému napoví jak to bude.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
"Novinky" Nevím proč udělali všechny tyto limitované modely z jedné soutěže a proč je ještě posádka Wiegand - Gottschalk o 50Kč dražší než ostatní.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Na http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/miniatury-vozu se dají koupit slevené modely Škoda, Š 110R je za 404,-kč.
Tak další novinka od Abrexu, od zítřka se začíná prodávat Fabia Combi se střešním boxem.