Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Byl jsem v Levných knihách v OC Brně-Králově Poli, výběr super, koupil jsem UAZ469, Gaz69, a Ladu 2101! Parádní
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Objednal som všetkých 23 modelov od DA z predajne a som veľmi zvedavý...........
Já byl v Praze v Edenu a měli tam všechny, koupil jsem si ten Gazik-pluh a Volhu od Aeoroflotu. Ale nedivím se že jsou tak levné, asi s nima spadlo letadlo. Najít kousek, který by neměl něco ulomeného byl nadlidský výkon. U policejního žigula jsem nenašel jediný dobrý kousek.
-
Prosba k předchozímu příspěvku, můžeš sem prosím napsat jaké kousky jsi objednal, já v obchodech našel v Olomouci jen 13 typů. Díky Milda
V OV bylo 21 ks DeA z kolekce Automobily ve službě: (nefunkční link odstraněn adminem) a 2 modely DeA z kolekce: (nefunkční link odstraněn adminem) z této kolekce budou prý i další modely v LK (nefunkční link odstraněn adminem)
Může mi někdo poradit, kde se dají zaručeně objednat ty ruské modely za 69,- Kč? Nejbližší prodejny levné knihy jsou pro mne daleko. Děkuji za odpověď.
Myslím, že on-line to objednat nejde.
-
Pribudli nové modely v Kultových automobiloch ČSSR a Polsko.
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://www.kultoweauta.pl/
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://www.kultoweauta.pl/
-
No slává, tak to vypadá, že Golfa nepřeskočí.
Mikrus asi nikdy už nebude, ale doufám, že o Polonezy kupé a truck a 125p MR83, o ty nás neošidí
Mikrus asi nikdy už nebude, ale doufám, že o Polonezy kupé a truck a 125p MR83, o ty nás neošidí
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Tak majú to aj na Slovensku. V BA na Obchodnej je ich požehnane, z kolekcie Autá v službe majú tieto čísla (bez časopisov):
2., 3., 4., 5., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 23., a 25.
vlastne 5-ku už asi nie, to som bral posledné, z 20-ky boli len dva kusy v nie najlepšej kvalite. Inak všeobecne treba dlho vyberať, lebo v každom druhom niečo hrká, teda je odlomené. K ničeniu prispieva aj nešťastné ukladanie na seba, dva modely mi veru aj padli...
A z kolekcie Supercars som tam videl len čísla 5. a 22.
Autá v službe stoja 2,69 eur, tak som zobral rovno 4...
A ešte otázka, jazdilo z toho niečo podobné u nás? Napríklad taký gazík, taxi Pobeda, alebo či mali hasiči aj Latvie...
2., 3., 4., 5., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 23., a 25.
vlastne 5-ku už asi nie, to som bral posledné, z 20-ky boli len dva kusy v nie najlepšej kvalite. Inak všeobecne treba dlho vyberať, lebo v každom druhom niečo hrká, teda je odlomené. K ničeniu prispieva aj nešťastné ukladanie na seba, dva modely mi veru aj padli...
A z kolekcie Supercars som tam videl len čísla 5. a 22.
Autá v službe stoja 2,69 eur, tak som zobral rovno 4...
A ešte otázka, jazdilo z toho niečo podobné u nás? Napríklad taký gazík, taxi Pobeda, alebo či mali hasiči aj Latvie...