IXO Museum

Odpovědět
trapper

Re: IXO Museum

Příspěvek od trapper »

Přesně tak,už to trvá strašně dlouho a je to marný, je to marný, je to marny... :x

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

IXO aktualizovalo stránky. Jasně, zase nic :roll:

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Už jsem čekání psychicky nevydržel a zařídil z jiné adresy dotaz, kdy už konečně budou dlouho slibované novinky v kolekci IXO Museum. Zároveň i prosbu na odtajnění zamyšlene expozice na letošním veletrhu. Pokud tedy nějaká bude. To jsem fakt zvědavý na odpoved 😎

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak pak sem hoď info, taky jsem zvědavej :-)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Ptal jsem se nevydané modely z katalogu a pokračování kolekce na základě existujících forem Altaya, ale přišla dost zmatená odpověď:

Tento e-mail předám jako navrh našemu oddělení výzkumu a vývoje pro budoucí verze.
Kvůli Covid-19 nemůžeme pracovat na žádných modelech Muzea, protože potřebujeme řádne cestovní povolení k návštěvě mnoha evropských muzeí automobilu, abychom mohli skenovat a změřit skutečná auta.
Kolekce muzejních modelu je tedy pozastavena a obnovime ji, jakmile budou splněny náležite podmínky.

Evidentně není moc v obraze a v dohledne době nebude nic. Pozitivní je snad první věta a závěr té poslední😏

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No, první myšlenka která mě napadla - kam potřebujou cestovat, když mají 15 let staré formy Altaya?

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Kdo ví, možná je nemají. Na veletrhu byly ve vitríně původní modylky a v katalogu jenom ilustrační fotky v novych barvach ;)

golfman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfman »

A teď se prosím pánové neuražte, co se takhle na celé IXO vykašlat, snad existují i jiné firmy. Naděje na modely IXO museo je asi stejná, jako,že Matchbox začne zase v Anglii vyrábět klasické modely s koly RW.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

V pohodě, ale v kovu 30. léta a za příjemné korunky nedělá téměř nikdo. Občas se něco málo najde, třeba Norev, ale nikdy to není ucelená kolekce🥲. Nebo mas nějaký nápad? Pravda, je tu RIO, má zvláštní kouzlo, ale nemá tu jemnost detailu a zpracováním se podoba spis Ypsilonkam🙂

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Souhlas, alternativa k IXO ve veteranech neni. Smiril bych se i s resinem misto kovu (ty modely lze udelat s vetsimi detaily), ale to uz je Matrix nebo Esval za trojnasobnou cenu. A dobre, i kdybych u tech nejatraktivnejsich modelu do toho sel, tak fakt nemam nervy na to objednat model za 100 ecek a pak cekat, s jakymi zavadami to prijde, coz je u rucne kompletovanych resinu pravdepodobne a overene v praxi. A v realu model obhlednout a vybrat nelze i kdybych si udelal vylet do Prahy., ceske shopy to neberou na sklad (vsimli jste si, ze shopy jako Fox nebo Svet modelu prestali brat i obycejnej Spark?). A na anabaze s reklamacemi uz nemam nervy tuplem. A modelarit na autu za 100 ecek taky nebudu. Takze IXO :-) Kdyby aspon udelali vsechny T41, ke kterym maji formy a sli do kopru az pak :-)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“