Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
A nebo bude třeba poslat do Atlasu odkaz na tuto stránku aby viděli, že tady zéjem je. A nebo je poslat se zeptat do novinových stánku, když vyšla T603 jak se po ni zaprášilo 

S Atlasem nic nehne, nezajímá je to. Posílal jsem jim i odkaz na vydraženou T148 z Aukra za 3.000 Kč a také jsem napsal, že zájem by byl velký a že na diskusních fórech na to lidi čekají a ještě že by bylo dobrý dávat ty letáky do nějakejch časopisů o autech (třeba Svět Motorů), přišla stejná odpověď - o model není v ČR zájem...
Možná by stálo za to bombardovat s T148 DeA a jejich Kultovní auta, ale o výsledku pochybuju, náklaďáky v téhle sérii nikde nejsou. Nicméně když kultovky začínaly, tak v přiloženém dotazníku od DeA byl seznam aut, který se měl oznámkovat dle zájmu a v něm byla T138.
Možná by stálo za to bombardovat s T148 DeA a jejich Kultovní auta, ale o výsledku pochybuju, náklaďáky v téhle sérii nikde nejsou. Nicméně když kultovky začínaly, tak v přiloženém dotazníku od DeA byl seznam aut, který se měl oznámkovat dle zájmu a v něm byla T138.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tak jsem dneska nešel ani naštvanej na poštu, sešlo se to všechno dneska
.
Pár balíčků a člověk má hned lepší náladu. Když jsem si nechával dělat vytrínu 90x80cm tak jsem si říkal, že to budu mít
v tomhle měřítku na pět let.Každej měsíc jeden modýlek. Zdá se ale, že je to značně návykový koníček a přibývá to nějak rychleji...

Ještě Robura a pak musím finančně brzdit...
Tak jsem dneska nešel ani naštvanej na poštu, sešlo se to všechno dneska

Pár balíčků a člověk má hned lepší náladu. Když jsem si nechával dělat vytrínu 90x80cm tak jsem si říkal, že to budu mít
v tomhle měřítku na pět let.Každej měsíc jeden modýlek. Zdá se ale, že je to značně návykový koníček a přibývá to nějak rychleji...

Ještě Robura a pak musím finančně brzdit...
Na krabičkách Atlasu jsem našel nápisy v češtině...
-
-
Tak ďakujem za porovnávajúce fotky. Utvrdili ma iba v názore, že Tatra 148 od RO models nie je hodná ani zďaleka cene za ktorú sa predáva. Rezinové modely sa dajú aj oveľa krajšie spraviť ako táto, tu je jednoznačný víťaz pre mňa Tatra od Atlasu/Ixo. Predpokldám, že znova sa bude oponovať tým, keď som ako ukážku pekného rezinu spomenul Neo, Otto, že tu sa jedná o malosériovú výrobu - tak práve preto! Tatrovka vypadá dosť odfláknutá a niekoľkonásobný cenový rozdiel neodzrkadľuje. Je mi jasné, že niektorí nedáte na tieto modely dopustiť, ale fotky hovoria za seba.
Čo sa týka ceny / spracovania vyhráva síce tá od Atlasu, no čo sa týka vernosti originálu tak ani omylom - na týchto fotkách to je krásne vidieť. V tom je jednoznačne lepšie RO Models.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Mě se taky víc líbí T148 od Atlasu, i přes některé zjednodušené detaily vypadá celkově líp... Zaujalo mě, že atlasovská tatra má na spodku logo IST, což by snad mohlo znamenat naději, že by ji IST mohlo dělat i normálně pod svým jménem. Každopádně jsem teď zvědavý na T138 a T148 od Premium ClassiXXs, ty by měly dle předpokladu zpracovány nejlíp a předpokládaná cena bude ve srovnání s cenou RO a cenami T148 od Atlasu na Aukru také přijatelná.
T148 od Atlasu má nový rekord, na Aukru se vydražila za 3.550 Kč:
A pak že by se u nás Tatry neprodávaly, že v ČR není zájem... Kdyby byly za těch 99 korun,jak inzerovali, tak si myslim že by mizely jak housky na krámě...