IXO Museum

Odpovědět
marklukes

Re: IXO Museum

Příspěvek od marklukes »

Máš info, že už bude?

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Mám rezervaci v MAC, ale kdy přesně bude, to nevím ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Brouzdám po netu a najdu toto - identifikoval jsem to jako připravovanou sérii Minichamps Mullin Muzeum:
(nefunkční link odstraněn adminem)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Nádhera :!: :!: Cenově to bude trochu jinde, než IXO Museum a něco se bohužel zase opakuje ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

marklukes píše:Brouzdám po netu a najdu toto - identifikoval jsem to jako připravovanou sérii Minichamps ...
Ještě nad tím bádám a možná se časem dočkáme některých modelů i v IXO Museum za příjemnější korunky, protože třeba Horch 853A a nebo Maybach byl také nejdříve u Minichamps :) ...a moc nevydaných ze serie Altaya už nezbývá :)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

To je otázka, jestli budou v sérii IXO Museum pokračovat - takhle využívají stávající formy které se použily na modely Altaya. No a jetli budou pokračovat rychlostí vydávání jako letos, tak to mají ještě na pár let :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Do konce letošního roku mají být Pierce Arrow a Delage a pak tedy zbývá cca 12 nevydaných, což je při tempu 4 ročně tak na 3 roky ;) Minichamps stejně zadává výrobu v Asii, tak možná klidně u Sonicu, je to sice spekulace, ale nějaká šance na reedici je...možná :)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

To H+H+: Tak ve FoxToys maj akci na všechny 1:43 (s nějakými výjimkami). Docela mě to štve, před týdnem jsem si u nich pořídil Mercedes SS. No a protože IXO MUS letos nic moc z hlediska počtu modelů, přemýšlím o využití akce a pořízení Lagondy nebo Salmsona. Vím, že Salmsona máš, tak bych se chtěl zeptat na tvůj subjektivní nízor na tento model. Já ho v reálu neviděl a ta modrozelená barva je na každé fotce na netu jiná.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Salmson je moc hezký model, barva nijak neuráží, vypadá věrohodně a rozhodně nákup doporučuji :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Už mají 2 kousky ze serie Minichamps Mullin Museum:
1938 Hispano Suiza H6C Dubonnet
1939 Delage D8-120 Cabriolet

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“