Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Četli jste http://ekonomika.idnes.cz/rozhovor-s-ra ... oakcie_spi docela mně šokovala tato věta I když letos máme jeden extrémní a pro nás nepochopitelný výkyv: v prodejích vede Škoda 110R.
Panečku to je něco, nekrásnější československé auto které snad miluje každý fanda škodovek nejen tu i za hranicemi.Já nevím co čekali, že se lidi poserou z nové octávie která bude za pár let na každém parkovišti a po další generaci octávie po ní nikdo z historického hlediska neštekne?
Osobně doufám že se bude prodávat i v 1:18 110R abychom se dočkali dalších historických modelů v tom měřítku, když jsou tak vykuleni z úspěchu krásného historického vozu.
P.s.:A nechci ani vidět jak budou v prdeli z toho až se začne prodávat 130 RS, to si vezmou z toho rovnou obklad že to taky "někdo kupuje" !.
Panečku to je něco, nekrásnější československé auto které snad miluje každý fanda škodovek nejen tu i za hranicemi.Já nevím co čekali, že se lidi poserou z nové octávie která bude za pár let na každém parkovišti a po další generaci octávie po ní nikdo z historického hlediska neštekne?
Osobně doufám že se bude prodávat i v 1:18 110R abychom se dočkali dalších historických modelů v tom měřítku, když jsou tak vykuleni z úspěchu krásného historického vozu.
P.s.:A nechci ani vidět jak budou v prdeli z toho až se začne prodávat 130 RS, to si vezmou z toho rovnou obklad že to taky "někdo kupuje" !.
Mě zase šokovalo jak málo mají na jednom modelu peněz a jak malý je čistý zisk (a ten se uvádí ještě před zdaněním)...
Prodá 800 000 modelů ročně
obrat 35 000 000
zisk 2 700 000
článek je to pěkný, je krásné že vyrábí v Číně a když se tam hold zdraží, tak chtějí na státu dotace že dají výrobu zpět, když do teď kvůli levnější pracovní síla na stát kašlali, ať jim dá dotaci snad raději Čína že tam nechají výrobu né?
Prodá 800 000 modelů ročně
obrat 35 000 000
zisk 2 700 000
článek je to pěkný, je krásné že vyrábí v Číně a když se tam hold zdraží, tak chtějí na státu dotace že dají výrobu zpět, když do teď kvůli levnější pracovní síla na stát kašlali, ať jim dá dotaci snad raději Čína že tam nechají výrobu né?
Sbírka modelů Citroën
Já teda nevím jak to chodí v Číně, ale pochybuju že tam něco jako dotace soukromníkům funguje.Jako nejsem proti, že dostanou dotaci hlavně když to přinese pracovní místa a oběh pěnz zůstane v ČR.
no na dobu dotace, tj 5let pak to šoupnou zase jinam :-/
Sbírka modelů Citroën
Tady se nebavíme o Hyundaii, pochybuju že by se jim to vyplatilo lítat po světe za účelem dělat modely kor když mají tak malý zisk.Ono to rozjet v ČR nebude sranda a očekávám že se zvednou ceny, ale jestli se zlepší i kvalita tak nejsem proti.Jestli se zvedne cena a zhorší kvalita, tak si model nekoupím ani kdyby udělali přesnou repliku dědové 105 v 1:18 .
ten Hyundaii si napsal pěkně
Pokud vycházíme z toho článku, tak zde za 14 000 asi seženeš lidi na montáž modelů, ušetříš na transportu modelů a kontrole v Číně.
Zase je otázka kolik zde zahučí v různých eko poplatkách a věcech kolem protože práce si zinkovou slitinou není úplně Eko.
Když zvednou kvalitu tak podle mě cca 10-15% můžou přidat na ceně.

Pokud vycházíme z toho článku, tak zde za 14 000 asi seženeš lidi na montáž modelů, ušetříš na transportu modelů a kontrole v Číně.
Zase je otázka kolik zde zahučí v různých eko poplatkách a věcech kolem protože práce si zinkovou slitinou není úplně Eko.
Když zvednou kvalitu tak podle mě cca 10-15% můžou přidat na ceně.
Sbírka modelů Citroën
Snad to maji vyresene. Ale kdyz sefa i pres drivejsi zkusenosti prekvapuje ze je zase popularni historicky model takoveho vozu jako je 110 R tak si myslim ze to vse uplne promyslene nemaji.
Nebo nas schvalne tahaji za nos a ty historicke modely si nechavaji na horsi casy, ono po te 130 RS uz asi nebude nic takovy trhak...
Nebo nas schvalne tahaji za nos a ty historicke modely si nechavaji na horsi casy, ono po te 130 RS uz asi nebude nic takovy trhak...
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
........ """ Když jsme se nedávno vraceli, řekli si o 14 tisíc. Za naprosto nekvalifikovaného dělníka, který nezná latinku, takže nepozná chybu, když nalepí třeba značku obráceně......""" No a pak nemá stát kvalita modelu za ho.no. Na druhou stranu by tam měl mít kontrolu. Je pravda, že každý kus se kontrolovat nedá, ale když tu píšete, že si nemužete vybrat ani z 10ks tak ten kontrolor bude zřejmě taky asi analfabet 

Koukám, že nás dostala stejná věta
Taky mě šokovalo, že majitele Abrexu šokoval zájem o ,,erko". To bylo opravdu nečekané
. Je fakt, že ,,erko" asi nic nepřekoná. Osobně si myslím, že ho nepřekoná ani RS. Už jen proto, že mnozí si kupují několik barevných variant najednou, což u RS asi nebude. Maximálně více soutěžních verzí, ale i tak si myslím, že ti okrajoví sběratelé si koupí jen jeden model. Navíc civilní verze se kupují i v rámci rodin jako vzpomínka na auto, které vlastnili. RS asi moc lidí nemělo v garáži 

Je šokujúce, že sme šokovaní, že oni sú šokovaní ... z 110R-ky... Ja som šokovaný tiež, a to ešte budeme šokovaní, že sú šokovaní z úspechu, keď nebodaj (v budúcom tisícročí) začnú vyrábať Sedana a Tudora... a budú zamestnávať tučniakov v továrni v skleníkovo oteplenej Antarktíde... ššššš - som v hlbokom šoku, lebo buď ide o diletanstvo Abrexu alebo novinára, čo to s nimi pripravil...