Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Problém s pokřivením karoserie jsem zaznamenal i u Fabie RS,která měla u modelu,který jsem koupil na burze pokřivenou spodní část předního nárazníku,což jsem si všimnul až po vybalení modelu.Naštěstí stačilo trochu hrubé síly a vhodný nástroj a vše je jak má být.Vypadalo to,jako by model upadl,ale později jsem prohlížel další modely a tuto vadu měly skoro všechny,takže to muselo být už z výroby.Na R-kách,které jsem měl v ruce jsem ale nenašel na žádném jedinou vadu, o kterých se zde píše,která by znehodnocovala model.Jak to tak zde pozoruji asi jsem měl v tomto ohledu štěstí...A prohlížel jsem dobře!
Škoda 110r sa podla mňa vydarila.
V porovnaní s Neom má lepšie proporcie, hlavne z hora, Neo je z toho pohľadu príliš nafúknutý, hoci priznávam, že z tohto pohľadu sa na model málokedy pozerá, a vo vitríne to nehrá rolu.
Ostatné detaily sú u Abrexu tiež na slušnej úrovni, vzdialenosť medzi zadnými svetlami a kapotou je síce väčší než v skutočnosti, ale detailné fotky dosť skreslujú, v skutočnosti to nevypadá zle.
Čo sa farebných vyhotovení týka, zodpovedajú originálom, niet im čo vytknúť.
Kvalita sa naozaj zlepšila, v porovnaní s 110l je nepodarkov menej, ale chybičky sa predsa nájdu: potlače na pukliciach sú občas nepresné, spodná hrana pravých zadných nárazníkov má takmer na každom modeli nepresnosť z lisovania, oplatí sa dávať pozor na imitáciu tesniacich líšt okien.
Celkovo však hodnotím model ako senzačný, ktorý asi každého poteší a Abrexu patrí vďaka za uvedenie na trh.
V porovnaní s Neom má lepšie proporcie, hlavne z hora, Neo je z toho pohľadu príliš nafúknutý, hoci priznávam, že z tohto pohľadu sa na model málokedy pozerá, a vo vitríne to nehrá rolu.
Ostatné detaily sú u Abrexu tiež na slušnej úrovni, vzdialenosť medzi zadnými svetlami a kapotou je síce väčší než v skutočnosti, ale detailné fotky dosť skreslujú, v skutočnosti to nevypadá zle.
Čo sa farebných vyhotovení týka, zodpovedajú originálom, niet im čo vytknúť.
Kvalita sa naozaj zlepšila, v porovnaní s 110l je nepodarkov menej, ale chybičky sa predsa nájdu: potlače na pukliciach sú občas nepresné, spodná hrana pravých zadných nárazníkov má takmer na každom modeli nepresnosť z lisovania, oplatí sa dávať pozor na imitáciu tesniacich líšt okien.
Celkovo však hodnotím model ako senzačný, ktorý asi každého poteší a Abrexu patrí vďaka za uvedenie na trh.
-
Takže sľúbené foto:
Jedná sa o nové modely objednané na predaj. Tu neprichádza do úvahy narovnávať to.
Jedná sa o nové modely objednané na predaj. Tu neprichádza do úvahy narovnávať to.
To je len pripravovaná limitka od Abrexu s názvom "Losí test Octavie"
Cena bude 1990 kč a k modelu sa pribalí model zrazeného jeleňa v mierke 1:43.
Nebo "Zeman jezdil", figurka Zemana zůstane jen se přidá lahvička slívovice .Speed píše:To je len pripravovaná limitka od Abrexu s názvom "Losí test Octavie"
No, ja to teda nemám tak extrémní.LeonCupraR píše:Takže sľúbené foto: ...Jedná sa o nové modely objednané na predaj. Tu neprichádza do úvahy narovnávať to.
Článek jsem si přečetl - libují si, jak se jim dobře prodávají Superby se Zemanem, jak se dobře prodává 110R. O kvalitě ani slovo. Je otázka, jestli budou mít snahu kvalitu vůbec nějak řešit, když jim tak dobře jdou prodeje. Shodí to na pár věčně nespokojených frfňalů ... Oni tím eventuálním přesunem do Čech řeší primárně náklady, ne kvalitu.
-
Pozerám fotky po nete lebo ma to trochu štve, tak či aj inde nájdem tento problém a hneď v prvom E-Shope čo som otvoril (Model car World) tiež chybné Octy...
No já tedy koupil Octavii a pokřiveného sloupku jsem si všiml až doma. Taky jde o levý sloupek. Jelen tedy přibalen nebyl, ale je pravda že taková figurka by se k tomu hodila. Po rozebrání jsem jen vrátil skla na místa, kde by měla být bez pokřivení a na narovnání jsem si netroufnul. R-ko mám doma už 2 týdny, přišlo mi poštou a tak jsem měl strach jak bude vypadat, když jsem viděl pár prvních fotek a jaký to má vady. Naštěstí mám model bez vad, jen když mám vedle sebe na polici R-ko a L-ko, tak jsou vidět rozdíly v náraznících a nemá cenu mluvit o světlech, hlavně těch zadních. Společně s R-kem mi ještě přišla Felda Pick up a ta je naštěstí bez vad a moc krásná.
Teda tak tím a sloupkem mně nějako přešla chut koupit octávku.Abrex má snad nejlepší jenom 1:18 na 1:43 člověk pořád něco nachází a to i kdyby nechtěl.