Abrex - nové modely

Odpovědět
ja1

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od ja1 »

Problém s pokřivením karoserie jsem zaznamenal i u Fabie RS,která měla u modelu,který jsem koupil na burze pokřivenou spodní část předního nárazníku,což jsem si všimnul až po vybalení modelu.Naštěstí stačilo trochu hrubé síly a vhodný nástroj a vše je jak má být.Vypadalo to,jako by model upadl,ale později jsem prohlížel další modely a tuto vadu měly skoro všechny,takže to muselo být už z výroby.Na R-kách,které jsem měl v ruce jsem ale nenašel na žádném jedinou vadu, o kterých se zde píše,která by znehodnocovala model.Jak to tak zde pozoruji asi jsem měl v tomto ohledu štěstí...A prohlížel jsem dobře!

Speed

Příspěvek od Speed »

Škoda 110r sa podla mňa vydarila.
V porovnaní s Neom má lepšie proporcie, hlavne z hora, Neo je z toho pohľadu príliš nafúknutý, hoci priznávam, že z tohto pohľadu sa na model málokedy pozerá, a vo vitríne to nehrá rolu.
Ostatné detaily sú u Abrexu tiež na slušnej úrovni, vzdialenosť medzi zadnými svetlami a kapotou je síce väčší než v skutočnosti, ale detailné fotky dosť skreslujú, v skutočnosti to nevypadá zle.
Čo sa farebných vyhotovení týka, zodpovedajú originálom, niet im čo vytknúť.
Kvalita sa naozaj zlepšila, v porovnaní s 110l je nepodarkov menej, ale chybičky sa predsa nájdu: potlače na pukliciach sú občas nepresné, spodná hrana pravých zadných nárazníkov má takmer na každom modeli nepresnosť z lisovania, oplatí sa dávať pozor na imitáciu tesniacich líšt okien.
Celkovo však hodnotím model ako senzačný, ktorý asi každého poteší a Abrexu patrí vďaka za uvedenie na trh.

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Takže sľúbené foto:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Jedná sa o nové modely objednané na predaj. Tu neprichádza do úvahy narovnávať to. :evil:

Speed

Příspěvek od Speed »

To je len pripravovaná limitka od Abrexu s názvom "Losí test Octavie"
Cena bude 1990 kč a k modelu sa pribalí model zrazeného jeleňa v mierke 1:43.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Speed píše:To je len pripravovaná limitka od Abrexu s názvom "Losí test Octavie"
Cena bude 1990 kč a k modelu sa pribalí model zrazeného jeleňa v mierke 1:43.
Nebo "Zeman jezdil", figurka Zemana zůstane jen se přidá lahvička slívovice :D .

RadimV

Příspěvek od RadimV »

LeonCupraR píše:Takže sľúbené foto: ...Jedná sa o nové modely objednané na predaj. Tu neprichádza do úvahy narovnávať to. :evil:
No, ja to teda nemám tak extrémní.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Článek jsem si přečetl - libují si, jak se jim dobře prodávají Superby se Zemanem, jak se dobře prodává 110R. O kvalitě ani slovo. Je otázka, jestli budou mít snahu kvalitu vůbec nějak řešit, když jim tak dobře jdou prodeje. Shodí to na pár věčně nespokojených frfňalů ... :( Oni tím eventuálním přesunem do Čech řeší primárně náklady, ne kvalitu.

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Pozerám fotky po nete lebo ma to trochu štve, tak či aj inde nájdem tento problém a hneď v prvom E-Shope čo som otvoril (Model car World) tiež chybné Octy...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Krtek15

Příspěvek od Krtek15 »

No já tedy koupil Octavii a pokřiveného sloupku jsem si všiml až doma. Taky jde o levý sloupek. Jelen tedy přibalen nebyl, ale je pravda že taková figurka by se k tomu hodila. Po rozebrání jsem jen vrátil skla na místa, kde by měla být bez pokřivení a na narovnání jsem si netroufnul. R-ko mám doma už 2 týdny, přišlo mi poštou a tak jsem měl strach jak bude vypadat, když jsem viděl pár prvních fotek a jaký to má vady. Naštěstí mám model bez vad, jen když mám vedle sebe na polici R-ko a L-ko, tak jsou vidět rozdíly v náraznících a nemá cenu mluvit o světlech, hlavně těch zadních. Společně s R-kem mi ještě přišla Felda Pick up a ta je naštěstí bez vad a moc krásná.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Teda tak tím a sloupkem mně nějako přešla chut koupit octávku.Abrex má snad nejlepší jenom 1:18 na 1:43 člověk pořád něco nachází a to i kdyby nechtěl.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“