Editions Atlas Collections 1:43
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Nejde jen o Avii, tu samozřejmě taky chci, ale o nepřehlednost v zasílání. Nemůžu si říct teď bude tento model, protože následuje v kolekci. O tom kdy už nemluvím vůbec. Chybí systém, přehlednost, ale o tom se tady napsalo už habaděj a nejde s tím nic dělat. Hodně lidí z fora by to dělalo jinak, ale nikdo z nás nešéfuje Atlasu. Mně by stačilo dostat v balíku s modelem místo letáku na šprndu papír kde by bylo " kolekce bude obsahovat tyto modely:........." S pozdravem Máňa. To by mi stačilo. Jo a musí rozvázat poštovnímu holubovy křídla než ho pošlou - ten co mi nese Matesa je má svázaný, musí pěšky proto mu to tak trvá 

Joo.. máš pravdu, dělají si co chtějí, ale někdy na ně nějaká finta taky výjde.
Tak Ifa jeřáb už je taky doma.
Ja se ptal Atlasu proč mně nepřišla ješt Praga a toto je odpověd- Vážený zákazníku,
ano, Vám ten model také dojde. Možná už nebyl skladem, tak jsme místo
toho poslali jiný ale i tak o něj nepřijdete a až bude, pošleme ho.

ano, Vám ten model také dojde. Možná už nebyl skladem, tak jsme místo
toho poslali jiný ale i tak o něj nepřijdete a až bude, pošleme ho.

Dneska mi došel balík. Místo LIAZU nebo IFY ADK( na tu zněla složenka přibalena dnes k balíku ) dorazila motorka MZ 250 a polička na vystavení této kolekce
. Tuto kolekci jsem zrušil 5.12.2012!!!! Chtěl jsem toto reklamovat tel, ale jejich ústředna asi zkolabovala
. Psal jsem jim email. Budu informovat.

Ahoj chlapy máte někdo navíc Ifa W50L ADK70 jeřáb mam zájem ji odkoupit nebo provést výmněnu za Ifa W 50L,Kraz 256M,
Ifa S4000-1 SW7,Robur Garant 30K,Phaenomen GRN27,Ifa G5
Ifa S4000-1 SW7,Robur Garant 30K,Phaenomen GRN27,Ifa G5

Pokud by někdo prodával tu poličku co přišla s MZ ES 250 měl bych zájem.Nebo zda někdo poradí kde sehnat za rozumný peníz podobné ....díky.
Už sa objavil ŽUK od Atlasu.

Na prvý pohľad sa zdá, že je to len vylepšená verzia z kultoviek.

Na prvý pohľad sa zdá, že je to len vylepšená verzia z kultoviek.
Tak Mates je konečně doma, čekání se vyplatilo 

Zdravim.Konečně se modely Matesů našli.Dnes mi taky přišel.Po dlouhém čekání spokojenost.Jsem zvědav,jaký model bude následovat.