Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

shimmansky

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od shimmansky »

Špeciálne číslo kultoviek v poľskej sérii príves Niewiadów N126 bude v predaji od 1.8.2012.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

No, v predaji už je, ale zohnať ho bol skoro nadľudský výkon - vačšinou ešte nedostali, alebo už nemali. No Dacií mali ešte plno :D
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

eMBébé

Příspěvek od eMBébé »

Ta červená Dáčka v polských kultovkách je v rámci kultovek relativně povedená. Ovšem problémem v polských kioscích je vybrat si nepoškozený kus. Nechápu, jak s těmi časopisy manipulují, že jsou ty modely tak poničené. Před Dáčkou jsem měl zájem v polských kultovkách o Moskviče 2140, ale prostě jsem si nevybral. Nebyla nouze o pokřivené střešní sloupky a polámané osky kol. U Dáčky (a dlouho jsem vybíral ten nejlepší model) to odneslo jedno kolo, snad to slepím. U kombíka Lady 2104 jsem rovnal prohlé osky kol, atd. ...
Byl jsem v Cieszynie včera a na ten obytný přívěs jsem se sakra nepodíval, no tak snad příště...

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Zaujímavé, ja som s poľskými kultovkami nemal nikdy problém a netrebalo vyberať z viacerých kusov. Až na ten karavan - ten má trochu pomačkaný blister ale inak je OK a bol to aj tak posledný kus a bol som rád, že som ho vôbec zohnal ;)
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Misva

Příspěvek od Misva »

Ani já jsem neodolal, a přívěs si koupil. Když jsem už byl na dovolené v Jizerkách a udělal si výlet do Jelení Hory, tak jsem si ho koupil, a je O. K. A sehnal jsem ho bez problémů, viděl jsem ho asi ve třech kioskách.

Fredy

Příspěvek od Fredy »

Nemohl byste sem někdo kdyžtak hodit fotky? :D

shimmansky

Příspěvek od shimmansky »

Tu sú fotky z polského fóra aj interier
http://www.motoshowminatura.fora.pl/kul ... -4170.html

Krtek15

Příspěvek od Krtek15 »

Ahoj všem sběratelům a modelářům. Chtěl jsem se jen orientačně zeptat komu dorazila Volga M22 i s anténou, mě bohužel ne, ale nepovažuju to zas za takový problém. Už jsem sice byl úspěšný s reklamací Fiatu 127, kdy mi přišel model bez světla, do dvou týdnů mi přišel nový model, ale to jsem vyfotil model v neporušeném blistru a tento jsem už stihl otevřít. Tak nechci reklamovat co 2 měsíce aby mě pak nenakašlali když by přišel opravdu dodrbaný model. A jak jste třeba byli úspěšní vy ostatní?

Fredy

Příspěvek od Fredy »

Ahoj, Já jsem s reklamacemi víceméně úspěšný, akorát když mám na modelu třeba skvrnu od barvy, nebo škrábanec, tak musím shánět někoho, kdo má dobrý foťák, protože mobilem to není vidět, nicméně Volha přišla bez anténky asi každému, protože už se to řešilo na facebooku, mě to ale zas tak nevadí, sice je s ní model hezčí, ale co se dá dělat, možná si ji udělat z cívky, která se stříkne na stříbrno, ale opravdu bych to asi moc neřešil :)

FKS

Příspěvek od FKS »

Já mám zkušenosti s reklamacemi pozitivní, IFA F9 mi přišla poleptaná od lepidla (velké fleky na karoserii), tak jsem to na fotil a poslal mailem. Poslali mi nový model, byl bohužel zase poleptaný... Potřetí byl model už OK, akorát předtím chtěli poslat fotku obou zmetků vedle sebe... S minulou zásilkou mi Trabant combi zase přišel poleptaný (polovina předního skla) a reklamace proběhla v pořádku, zaslali nový model. Jinak zatím byly ostatní modely kompletní, drobné škrábance nebo jiné menší nedostatky neřeším, tam si myslím, že by asi měnit model nechtěli... Za 179 Kč taky nelze chtít zázraky.

Ještě dotaz - na FB je nějaká stránka kultovek? Já tam nic nenašel.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“