Abrex - nové modely
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Abrex - nové modely
Dík, už koukám a zvažuju která to bude.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mohu doporučit, pro mě nekrasnější erko je žlutá a červená
Aj keď s Vami všetkými súhlasím, tá tmavo modrá (na obrázku) vyzerá dosť zaujímavo... Pokiaľ bude pekne nalakovaná a nebude to vyslovene hrncovo-modrý odtieň, možno bude u mňa č.2
Zeptal bych se odborníků a již majitelů modelu eRka. Nejsou ty kola moc velký?
Nejsem odborník, ale když se dívám samostatně na eRko, tak mně přijde poměrově vyvážené, když ho postavím vedle 100vky, tak má eRko větší kola, větší nárazníky, výraznější rytí, jinou záď než 100vka ,...ale nemám fota skutečných aut z konkrétních roků(původní provedení a ne upravované předělávky), které by odpovídaly modelům od Abrexu. Neumím říct, co je správně, skoro bych řekl, že eRko je správnější - eRko myslím scanovali a 100vku ještě sochali ručně?. Chápu, že Abrex také zlepšuje výrobní metody a postupy, ale škoda, že zrovna tyto 2 podobné modely nevyvíjeli současně a tedy nejsou na modelech shodné společné znaky.
Nemá někdo už k dispozici fotky pro srovnání od Nea a Abrexu??
Tady jsou srovnávací obrázky 110 od Abrexu vs. ,,erko". Ale od Nea nikoliv. Každopádně oproti ,,stovce" je dost odlišností.
http://skoda-virt.cz/cz/forum/skodovky/ ... odel-s120/
http://skoda-virt.cz/cz/forum/skodovky/ ... odel-s120/
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes dorazily 110R, žlutá a červená. Po podrobném zkomáí nemají vady. Jedna zástěrka malinko nakřivo se nepočítá. Bál jsem se že bude problém s lakem, ale vše je OK.
Tady máte pro srovnání model 110R a 110L. Vady laku a ani jiné výrazné tam nejsou. Vybíral sem ze tří, jeden model měl trochu prachu na laku, ale možná by šel setřít. Z krabičky jsem ho nevyndaval.
Nedostatek jsou nevhodně udělané blatníky, kola jsou do nich moc velká, ale nejrhoší z celého modelu je zadní čelo. To je opravdu velmi nepovedené. Uznejte sami. Taky ošidili stěrače a zrcátka. Nejsou imitací chromu ale spíš hliníku.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Nedostatek jsou nevhodně udělané blatníky, kola jsou do nich moc velká, ale nejrhoší z celého modelu je zadní čelo. To je opravdu velmi nepovedené. Uznejte sami. Taky ošidili stěrače a zrcátka. Nejsou imitací chromu ale spíš hliníku.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Moje Rky sú ešte na ceste ale keď sa pozerám na foto tak podľa mňa stačí prehodiť zadne svetla z Lka na Rku a možno to bude lepšie. Ale ako celok sa mi ta Rka celkom páči.