WRC,Rally 1/43
Re: WRC,Rally 1/43
Něco ze stránek Abrexu:
Milí přátelé,
připravujeme pro Vás model automobilu Mitsubishi Lancer EVO IX - Barum Rally 2009, který pilotovala posádka Václav Pech jr. - Petr Uhel. Tento model si již brzy budete moci zakoupit na ČS EuroOil.
Kolik asi za něho budou chtít?
Milí přátelé,
připravujeme pro Vás model automobilu Mitsubishi Lancer EVO IX - Barum Rally 2009, který pilotovala posádka Václav Pech jr. - Petr Uhel. Tento model si již brzy budete moci zakoupit na ČS EuroOil.
Kolik asi za něho budou chtít?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
tak Abrex se nám nějak v rally rozjel a to je dobře i když nemalou zásluhu na tom mají i samotné týmy a sponzoři
A uz jste nekdo videl v realu ten model Peugeota Romana Kresty, co je pod tim Pechem? Ja se ptal na 3 Benzinach v okoli a vsude na me koukali jak na cvoka co ze to vlastne chci
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
No samozřejmě,že jsem ho viděl v reálu!Mam ho totiž doma.Koupil jsem ho v servisu na rally přímo od Kresty.Jinak třeba na Benzině plus na D5 u Plzně směrem na Rozvadov je měli.
Co by mělo být pod tím Pechovo polepem?Ten bude přece bílej nebo modrej.
Co by mělo být pod tím Pechovo polepem?Ten bude přece bílej nebo modrej.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
pavlou jde vidět,že asi málo navštěvuješ rally,jak píše Marek v servisu Romana ho prodávají a dokonce za lepší cenu než někde v obchodě
Marku on asi myslel toho Krestu pod Pechem na stránkách abrexu
Marku on asi myslel toho Krestu pod Pechem na stránkách abrexu
Aha No to je jedno! S tou cenou máš pravdu,ten kamarád na D5ce se mi snažil udělat cenu,ale na takovou,za jakou to mají/měli v servise,jsme se stejně nedostali.
hurvajs:nevíš,kdo by mi udělal polepy modelu podle naší 130 RS 1:1?
hurvajs:nevíš,kdo by mi udělal polepy modelu podle naší 130 RS 1:1?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
bohužel znám jenom ty co ty(špacír,airdesign,dudley),ale podle fotek vaší 130RS by to pro někoho byla maličkost,ten design na autě máte dost jednoduchý
Oslovil jsem jsem Dudleye,tak uvidíme,co z toho vyplyne.Navíc je to kolega spolujezdec.Špacír mi ani neodepsal na SZ.Udělám pouze základní design pouze s jednou reklamou,jmenovkama a číslem z nějakého našeho závodu,tak že asi 49.
Já dával asi 400Kč,už si to přesně nepamatuji.