Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Mas pravdu, stierace su fakt velmi dlhe.
Moje modely : https://picasaweb.google.com/1116688743 ... /Modely143
Tauič: Díky za postřeh nedostatků Fox verze.
Milan04: Zkusil jsem si znovu obnovit odběr Atlasu, taktéž jsem napsal od vozu Avia tak uvidím.
Milan04: Zkusil jsem si znovu obnovit odběr Atlasu, taktéž jsem napsal od vozu Avia tak uvidím.
Tauič: to jsi opravdu musel mít smůlu na kus, došlo Ti to poštou? jestli ano, tak třeba upadlý stěrač je jejich chyba.
Mě vadí jen stěrače a opticky že se láme z boku.
Mě vadí jen stěrače a opticky že se láme z boku.
Nechal jsem si ho dovézt od kamaráda, který měl cestu do Prahy. Když jsem od něj model dostal, ani já jsem skrze krabičku nic špatného nepostřehl. Vše jsem nacházel postupně po vybalení. Ale jak jsem psal, vše jsem dal do cajku, takže ted jsem spokojený. Joo a když jsem ted viděl ty fotky, tak já jsem bral toho šedýho. To "zlomení" si myslím je z toho, jak je model v krabičce zafixovaný tou průhlednou fólií, která bude moc stažená.
Do Atlasu jsem včera napsal, že bych chtěl obnovit kolekci od modelu Avia A31 a výše. Dnes mi přišla odpověď, že zásilky jsou obnoveny. Tak jsem zvědav co mi tam naskočí...
Do Atlasu jsem včera napsal, že bych chtěl obnovit kolekci od modelu Avia A31 a výše. Dnes mi přišla odpověď, že zásilky jsou obnoveny. Tak jsem zvědav co mi tam naskočí...
Nemáte někdo naskenovaný leták Atlas na připravovanou kolekci Traktory? Měl by tam být zetor.
-
Přišel už někomu model Liaz mts?? Já mám datum odeslání 28.12 a pořád nic. Asi si ho pošťák nechal.
-
- Kontaktovat uživatele:
Datum souhlasí a taky mně zatím nic nedošlo. Jestli v tom nejede nějakej postgang
Tak mi to nedalo a do Atlasu jsem zavolal, u MTS tam mám také datum 28.12.2012. Modely jsou prý na cestě ze Švýcarska a do konce ledna bychom je měli dostat. Ptal jsem se i proto, že v říjnu pošta v našem okrese prošla reorganizací a od té doby to stojí za starou belu . Model Multicaru ležel na poště od 19.12 a já do schránky dostal až poslední výzvu 3.ledna v poslední den uložení zásilky. I jedny kultovky jsem před zpětným odesláním odchytil.
Taky mám datum fakturace 28.12. a zatim mi Liaz nadorazil.Když jsem tam volal,tak mi řekli,že mám čekat.Prý v nejbližších dnech model dorazí.Uběhl skoro týden a zatim nic.Tak se necháme překvapit,zda dojde do konce ledna,jak píše kolega.
Neměl by někdo na prodej vetřasku multicaru nebo ifu?