Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Takže stojany vencov si Abrex ponechal, budem zvedavý na čo ich použijú
Žeby valníková V3S umeleckej školy pre maliarov?
Žeby valníková V3S umeleckej školy pre maliarov?
Hehe vůbec bych se nedivil, kdyby to byly doopravdy ty věnce .
Myslíš ty, na které jsem dával odkaz? To si piš, že to jsou oni. Jsou naprosto totožné.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak máme opět nové modely firemních Škodovek na e-shopu Abrex. Škoda má novinku Škoda Rapid Spaceback a taková novinka by se mi líbyla " hned po Oktavii III"
Koncept Vision D hotový, v predaji vraj ešte v decembri tohto roku.
Zajímavé že ješte někdy na začátku roku říkali, že neví jak to s tím modelem bude a hle dřív jak octávka.Jinak je to pěkný model, už kvůli té střeše si ho koupím.
Koncept Vision je určitě zajímavý, ale co je se slibovanou Škodou 110R, 130RS. Ty bych uvítal raději.
Naposledy upravil(a) ladin dne 01 říj 2013, 14:58, celkem upraveno 2 x.
tie už mám od NEa a Sparku, ale aj na ne sa od Abrexu veľmi teším, no Vision D privítam teraz radšej
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky na tyhle modely čekám a ještě tu 840 soft co udělali v 1/18 bych bral v 1/43. Beru vše co má měřítko 1/43 nebudu si předce opticky kazit vzhled jinou velkostí. Abrex je pomalý ale jsem rád že vůbec je, bez Abrexu by nám toho chybělo mnohem víc, o tom žádná. Ekonomové tvrdí že ekon. kryze je za náma, snad se to projeví i v tomhle.ladin píše:Koncept Vision určitě zajímavý, ale co je se slibovanou Škodou 110R, 130RS. Ty bych lépe uvítal .
Já nejsem zastánce modelů posledních let, radši bych viděl 110R nebo jiný starý model škodovky, tatry apod., ale Vision D a RS2000 mi připadají jako pěkné kousky. Taky mě dost zarazilo, že budou dělat i Vision. Měli na to dost negativní názor. Hlavně, aby všechno "nevyblili" na Vánoce.