Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Bezovo/vinova je podvod. Je to kód IXO CLC090 a oblečený do krabičky IXO Museum . Černá vyšla ve stejné kolekci pod cislem CLC030, ale možná i jinak...
Jj díky, jenom jsem se chtěl ujistit. CLC030 dokonce mám, i když ještě ne nafocenou. A tu dvoubarevnou taky znám jako CLC090.
Autocult má nový modýlek sanitky: Tatra - 603A Ambulance 1961. Vypadá celkem dobře, ale znalci určitě nějakou chybku najdou
Já jsem byl hlavně tak zklamaný z jejich T603A, že uvažuju, že ji spíše prodám a tohle asi taky vypustím. No, uvidíme...
Taky ji mít nemusím. To mě spíš lákala Tatra 613 Coupe Vignale od Matrixu, ale nakonec jsem taky odolal. Na obrázku vypadala fakt luxusně, ale v reálu nevim
Zajdu se na ni podívat osobně do Světa modelů a koupím si ji jen v případě, že bude perfektní.Přes internet rozhodně NEE.
A pak se rozhodnu, co s T603A.
A pak se rozhodnu, co s T603A.
Zajímavé je, že Autocult ji na stránkách nemá. Oproti českých webů. Já mam 603A krásnou a do té sanity půjdu. Doufám, že vyjde i T603 X. A třeba i coupe které momentálně se staví na Slovensku pro muzeum dopravy.
Autocult vždycky až tak v druhé polovině měsíce nahodí na svůj web produkci na příští měsíc. Jedou podle svých měsíčních edičních plánů, tomu odpovídají i jejich tištěné brožůrky. To přijde.
To je fajn, že mají systém a rad. To mi u některých výrobců chybi. Na druhé straně je někdy zaměření jejich produkce fakt neotrele
A jak se to ty české Weby dověděly? No a DeAgostíny to zase slíbí nedodá včas.