Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Tak jsem se podíval na stránky Abrexu a zase tam je spousta "novinek" (polepenejch nesmyslů) a žádnej pořádnej model. To už snad ani nemyslí vážně.
Viete čo, ten Abrex je asi vážne v brinde, vyplýva to totiž z psychológie ich odpovedí na FB - pripadajú mi ako odpovede cudnej Aničky pred svadobnou nocou na otázky, že čo bude nasledovať ...EasyDaviD píše:Žiadny mail, píšu to na FB - (nefunkční link odstraněn adminem)

No, problém evidentne majú - už ani nepametám kedy vyšlo niečo nové a nie len inak polepené alebo "pochromované". A o OIII a Fabii S2000 1/18 ani nehovorím.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Možná přecházejí na nějakou novou výrobu (jen moje spekulace) - asi jsem to tu již psal - jejich komentář z FB:
"Přijali jsme maximální opatření, abychom eliminovali nedostatky a věříme, že již s nástupem modelu Octavia III/ Octavia III Combi se dostaneme tam, kde chceme být."
Jestli je to tak, pak je to "neuvádění" nových modelů pochopitelné. Třeba cenu nové 110R avizovali na FB na 450-500, což je v procentech docela skok v porovnání s dosavadními modely stejné kategorie a jestli je to důsledek zavedení nějaké nové výroby a v důsledku zvýšení kvality - pak OK. Jestli ale budou i po Oktávce III pokračovat v trendu poslední doby co se týká kvality, pak ať jdou ... k šípku. Už mě nebudou zajímat. Protože modely s elementárními vadami nepřinášejí radost.
"Přijali jsme maximální opatření, abychom eliminovali nedostatky a věříme, že již s nástupem modelu Octavia III/ Octavia III Combi se dostaneme tam, kde chceme být."
Jestli je to tak, pak je to "neuvádění" nových modelů pochopitelné. Třeba cenu nové 110R avizovali na FB na 450-500, což je v procentech docela skok v porovnání s dosavadními modely stejné kategorie a jestli je to důsledek zavedení nějaké nové výroby a v důsledku zvýšení kvality - pak OK. Jestli ale budou i po Oktávce III pokračovat v trendu poslední doby co se týká kvality, pak ať jdou ... k šípku. Už mě nebudou zajímat. Protože modely s elementárními vadami nepřinášejí radost.
Snáď máš pravdu. Lebo podľa toho prvého prototypu OIII čo im "unikol" to tak rozhodne nevyzeralo a škodovka im ho asi omlátila o hlavu. Ten druhý už bol o dosť lepší a detailnejší. Ja sa práve bojím, že sa zasekli na tej OIII a ničomu inému sa už nestíhajú venovať - možno majú kvôli tomu nôž na krku [/ koniec špekulácii ] 

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Tak Abrex ma teraz sklamal aj iným, bol som totiž v Prahe a keď som už bol aj na Václaváku, vošiel som aj do ich oficiálnej predajne.
Vopred som spravil zoznam modelov ktoré mali v e-shope skladom, nebudem si ich predsa objednávať keď tam prídem osobne.
Lenže ono to tam u nich nefunguje tak, že keď majú niečo skladom v e-shope, tak je to dostupné aj v obchode...
Nemali dokonca ani S1203 SPOJE, čo je myslím si vážny nedostatok keďže ide o novinku, vraj im budú ďalšie doručené o týždeň...
Takže som si aspoň nechal vymeniť jeden poškodený model, za čo im patrí vďaka.
Vopred som spravil zoznam modelov ktoré mali v e-shope skladom, nebudem si ich predsa objednávať keď tam prídem osobne.
Lenže ono to tam u nich nefunguje tak, že keď majú niečo skladom v e-shope, tak je to dostupné aj v obchode...
Nemali dokonca ani S1203 SPOJE, čo je myslím si vážny nedostatok keďže ide o novinku, vraj im budú ďalšie doručené o týždeň...
Takže som si aspoň nechal vymeniť jeden poškodený model, za čo im patrí vďaka.
Ináč má tá S1203 Spoje aj iný farebný odtieň, alebo ide len o sivú variantu z bežného sortimentu doplnená nápismi?
Ináč celkom ma štve, že všetky špeciálne verzie S1203 sú celkom rovnaké a líšia sa len dekoráciou. Patrilo by sa spraviť rozdiely v modelových ročníkoch, nasadiť tam novšie nárazníky, nehovoriac o hranatých svetlách atd.
Ináč celkom ma štve, že všetky špeciálne verzie S1203 sú celkom rovnaké a líšia sa len dekoráciou. Patrilo by sa spraviť rozdiely v modelových ročníkoch, nasadiť tam novšie nárazníky, nehovoriac o hranatých svetlách atd.
Oni totiž chtějí vylámat z lidí peníze za polepy a majáky, které se dají koupit za pár korun apod.
Jako pořád tvrdí, že se nevyplatí vyrobit valník. Když by ho udělali ve verzi TAZ 1500 bez a s plachtou, tak věřím, že by se prodával dobře. To samý platí o starý Octávii Pick-up.
Jako pořád tvrdí, že se nevyplatí vyrobit valník. Když by ho udělali ve verzi TAZ 1500 bez a s plachtou, tak věřím, že by se prodával dobře. To samý platí o starý Octávii Pick-up.
Tak vo všeobecnosti platí, že teraz by v peknom množstve predali hocijaký starý model Škodovky, ktovie či aj po rokoch bude nákupná sila na tejto úrovni. Predpokladám že už nie, zbierky sa už teraz dosť rozrástli a po čase sa mnohí rozhodnú zbieranie ukončiť.
Oni však zo Spojov vyrobia 144 ks, majú tak pomerne slušný zisk pretože pri minimálnej investícií predajú zvyšné zásoby sivých 1203 za dvojnásobnú cenu.
Keby však dali troška námahy a spravia Spoje v zaplechovanom prevedení a za normálnu cenu v X tisíc exemplároch, zarobili by podstatne viac. Lenže potom by nestíhali ani nové modely, viď. Octavia Scout a RS v 1:18...
Oni však zo Spojov vyrobia 144 ks, majú tak pomerne slušný zisk pretože pri minimálnej investícií predajú zvyšné zásoby sivých 1203 za dvojnásobnú cenu.
Keby však dali troška námahy a spravia Spoje v zaplechovanom prevedení a za normálnu cenu v X tisíc exemplároch, zarobili by podstatne viac. Lenže potom by nestíhali ani nové modely, viď. Octavia Scout a RS v 1:18...
-
Pár modelov Š 1203 som dal do databázy modelov 1:43