Abrex - nové modely

Odpovědět
marklukes

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od marklukes »

Na FB psali, že Oktávka III (i kombi) nepůjde do prodeje dřív než na podzim.

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

marklukes píše:Na FB psali, že Oktávka III (i kombi) nepůjde do prodeje dřív než na podzim.
A na Aukro je už dnes i s papírovým obalem.
(nefunkční link odstraněn adminem)

ja1

Příspěvek od ja1 »

Jo to jsou krabičky,ve kterých jsou modely Abrex dodávány pro Škodu-Auto a prodávány u prodejců,takže na Aukro se modely dostaly od někoho,kdo má napojení buď rovnou na Škododovku,nebo prodejce.Pro prodej jinde má Abrex vlastní krabičky,ale to na tomto vláknu ví určitě každý.Je to logické,že nejdřív má modely Škodovka,protože Abrex od jisté doby vydává Svůj model s novým modelem Škododovky.Mnozí majitelé nového auta si rádi koupí i jeho model a nemusí to být ani sběratel...

DavidS

Příspěvek od DavidS »

No, jestli bude Octávie na podzim jako ta Š110R v březnu tak máme spoustu času. :lol:

TomHon

Příspěvek od TomHon »

Na světě aut je již octavia v nabídce za 291,-Kč,ale jenom ve stříbrné barvě

tony24

Příspěvek od tony24 »

Jak se prosim jmenuje ten servr kde je ta octavka,nemužu to najit!Dik.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Ja bych se na prekupniky jako svet aut vykaslal, to nevydrzite do podzimu?Bude te to mi levnejsi a jistotu ze to neni jeden z prototypů.

TomHon

Příspěvek od TomHon »

Jenom tak na okraj,podzim končí jestli se nepletu 21.12., nikde není dáno,že ty octavky skutečně budou na podzim/ mne původně psali,že budou na konci dubna, erko možná do konce roku.Já zase čekám na ten zelený prototyp fabie,ten měl už taky vyjít a nic a eshop svět aut je možná o něco dražší,ale já jsem tam kupoval a nemůžu říct nic špatného na ně,

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

já jen doufám , že ta 110r bude v prodeji s daleko povedenějším áčkovým sloupkem, protože to co je na obrázku vypadá fakt příšerně. Když už se na tento legendární model čekalo tak dlouho tak měl jít do prodeje až v okamžiku, kdy bude dokonalý vůči své předloze, jinak to podle mě nemá cenu dělat. Navzdory oprávněné kritice Neo modelu je zrovna tato věc u nich v pořádku. Někde se psalo, že to je technicky neproveditelné v tomto materiálu. Nevím, nejsem v tomto ohledu vzdělaný, ale pokud tak tomu opravdu je, beru svá slova zpět a je určitě stále lepší něco takového než nemít nic.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

FKS

Příspěvek od FKS »

Podle mě je ten model finální. Problém je, že Š110R má v reálu sloupek hodně tenký a u modelu z kovu sloupek nepůjde udělat tak tenký jako třeba z resinu, čili určitě bude širší než by odpovídalo reálu. Uvidíme, jak to bude vypadat ve skutečnosti na modelu. Ale možná si mohli pomoci fintou a stříbrný rám předního skla mohli dát místo na vlastní sklo (tam podle mě je podle fotky) na sloupky (tj. na karoserii) a tím to opticky zúžit.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“