Tatra Výrobce modelů MACmodel (Resin)
Re: Tatra Výrobce modelů MACmodel (Resin)
MAC má model T700, nekoupil si ho tady někdo?
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Ne, vypadá hrozně
To není argument. I originál vypadal hrozně
To by mě zajímalo, co v případě modelu argument je. Mně se třeba originál T700 velmi líbí, ale model od Macu nikolovi. Snaha se cení, ale tento model se jim moc nezdařil, ale na obranu musím říci, že naživo jsem ho neviděl.
Zdravím kolegové ,tak já jsem tu T700 koupil , no za tu cenu jsem čekal trochu víc ,na druhou stranu jsem rád že ji mám . Myslím si že z kovu ji v brzké době nikdo neudělá , to by musel bejt zázrak. Jak už jsem jinde psal jsem vděčný za každý Československý a Český který se objeví na trhu i když to není špičkový model .
Za mne osobně tatra 700 na tehdejší dobu a proti konkurenci je krasne auto. Jenomže v době vzniku každý komunista byl velký demokrat a začal líst do jiné pr.... . Co se týče modelu, zajimala by mne délka. podle mne na T 613 od DeAgostini naplacali kit a udělali formu. (O tehle cestě přemýšlim i ja, že by si T 700 postavil.)
A jak říka: DODO 56 Díky za každé české auto
A jak říka: DODO 56 Díky za každé české auto
Zdravím kolegové, tak kromě T700 jsem bral u MACmodel ještě T613speciál Hradní. To; T603 přeměřil jsem T700 ;Délka-111mm ,Šířka bez zrcátek-40mm ,se zrc.46mm . Výška 34,4mm ,světlá výška 7,2mm v předu i v zadu .Mám ji v zlatý met..Podle fotek na MACm.měl být vnitřek modrý ale je béžový a přístrojovka ,volat a řadička sv.hňedá asi imitace sv. a tm. kůže. Největší šok byla černá zrcátka ,tak jsem je dal do barvy vozu . Jinak dobrý.
Model jsem neviděl, ale skutečná T700 fakt hezká je. Její prodejnost ovlivnila absence bezpečnostních prvků
Zdravím kolegové , nedá mi to ale musím to napsat , jak už jsem psal jinde ; minulý týden jsem pořídil o Mac model nějaké modely .V pátek kouká na jejich E-shop a mají v nabídce Tatru 700 M97 v modrý metalíze promptně jsem objednal a včera model doručen. A opět pan Tamele nezklamal , model je ve špičkové kvalitě zatím bych řekl že jejich nejlepší model který vlastním. Vím rezíňák , vysoká cena a další bla ... bla. Ale pro mne je důležité mít ve sbírce poslední modely osobních Tater co se vyrobily .Asi tak. Tímto chci poděkovat Všem našim firmám kterým záleží na propagaci Československého a Českého automobilismu ve světě . Díky !!! Dodo56.
Prosím fotky.