Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Spoiler na Š1203 jsem viděl na skmodels.sk v sekci doplňků na 1203
Bude Škoda Forman a Škoda 130.
Aj 1101 Tudor a 110 4-oko
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Z ruského fóra:
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Zdravím
Tudor aj Forman vyzerajú dobre. U 110 4 oko sa bojím, že to bude vyzerať ako 100 z kultoviek a aj 130 vyzerá ako 120 z kultoviek.
Tudor aj Forman vyzerajú dobre. U 110 4 oko sa bojím, že to bude vyzerať ako 100 z kultoviek a aj 130 vyzerá ako 120 z kultoviek.
Tudor ma teda dost odvážnou barvu
Tak jsem se podíval na ruské forum. Jsou tam tři fotky od každého modelu. Ta 120 (130) je určitě z kultovek, byla i v edici taxíků jako Š130. 110 L bohužel bude ze stejné formy co byla v legend, autech. Forman vypadá pěkně a Tudor mě nadchnul až na tu brčálovou barvu. Je viděl že jako předlohu vezmou auto po renovaci které má často barvu na přání zákazníka.
Nemáte někdo šajn, jaké modely vydá oficiálně IXO a kdy? Zatím jsem našel jenom 1200 a Spartaka.
Myslím, že to neví ani v IXU
Tiež som si ich obzrel na fore. Je to tak, škoda 130 je v skutočnosti 120, 110 mi príde divná hlavne sklon zadného okna. Tudor je fakt dobrý a páči sa mi aj v tej zelenej, forman je úplne nova forma teda zatiaľ vyzerá sľubne. To je môj názor na tie obrázky, uvidíme ako budu vyzerať v reále.