Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

kamikaze

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od kamikaze »

nechcem tu robit mne neznamemu predajcovi reklamu, ale ma zaujali niektore modely v bazare kde chodim obcas kuknut 1:43 modely...
asi je to predrazene, ja sa tymto starodavnym autam a modelom nerozumiem, ale vas by mozno zaujmali. Mna hlavne zaujalo ze ako pise su kovove...(teda iba ta V3S) Vlastne ani neviem ci vsetky splnaju sekciu :D
snad som tym neuskodil
http://ostatne.bazos.sk/inzerat/1235552 ... 3S-143.php
http://ostatne.bazos.sk/inzerat/1234499 ... 0k-143.php
http://ostatne.bazos.sk/inzerat/1234498 ... 50-143.php

rocs

Příspěvek od rocs »

IFA a Robur Garant sú z nemeckej série nákladných aut (ako T 148) a V3S je ABREX......... A čo sa týka cien, Arex je v norme a IFA a ROBUR sú podstatne lacnejšie ako na aukre, prípadne na e-bay. Ich nákupná vena je cca 19,95€ + 0,5€ za vyplatenie poštovej poukážky pri odoberaní celej série + nejaké poštovné ak vám to niekto posiela z DE

Fricoolinek

Příspěvek od Fricoolinek »

NYSA 522 AMBULANCE
http://www.kultoweauta.pl/nr_specjalny.html
(nefunkční link odstraněn adminem)

Fricoolinek

Nevíte, jak se řeší nedoplatky za kultovky? Na těch lístkách přichycenejch ke složence, je napsáno jemom to, že to přestanou posílat. To mi přijde dost "mírný" By pak vám mohli "betrestně" zbejt i zásilky bez zaplacení. Tak, že by mi přišla nějaká pořádná upomínka, v krajnim případě i exekuční peklo (ale to až sklutečně po tý upomínce - nebo i ta upomínka by mohla být vynechána a mohlo by to jít rovnou lístek u složenky :arrow: exekuce).

A jak lze nějak potvrdit, že vše bylo řádně zaplaceno a nemám žádnej dluh.

Sorry, možná jsem panoidní, ale kdy čtu tohle, kdy za pár nezaplacených Kč (nebo dokonce Kčs) před dávnými lety chtějí po člověku pěti aý šesti místníé částky, je mi z toho zle. Jednak znechucením, jednak obavou, aby se mi někdy něco takového nestalo. Nejhorší je ta absurdita poměru původní dlužný částky X celkové náklady v kombinaci s tim, že je to v souladu se zákonem. A že si vás to najde. Třeba po 20 letech.

http://www.blesk.cz/clanek/radce-penize ... utory.html

Martin_Happy

Příspěvek od Martin_Happy »

přijde upomínka v příští zásilce a pak přijde extra složenka v obálce bez modelů. A pak nevim, víc už sem se nikdy neopozdil :lol:
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

Barťák

Příspěvek od Barťák »

Já když sem si nebyl jistej platbou,když sem byl delší dobu pracovně mimo domov nebo jsem si jen nebyl jistý,tak jsem vždy napsal mail na objednavky@tappa.cz a zeptal jsem,jestli nemám nějáké neuhrazené položky a bylo to,odpovědí přišlo že to a to číslo ještě nění uhrazeno,zaplatil jsem a bylo to ;)

miroussm

Příspěvek od miroussm »

No tohle je docela zajímavý. Já jsem totiž přestal odebírat, ale mezi tím mně přišla ještě jedna várka, která mně nezaplacená zůstala..a teď když o tom přemýšlím, podle toho co napsal Fricoolinek, ono dnešní svět je na tohle blbej dost..kamarádce přišla pokuta 10 tisíc za to, že v dětství za ní máma nezaplatila pokutu za jízdu na černo..tak nevím, nemám-li do tappy napsat a zásilku, byť je to půl rok, poslat zpátky?

Martin_Happy

Příspěvek od Martin_Happy »

já bych to neriskoval
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

Fricoolinek

miroussm píše:No tohle je docela zajímavý. Já jsem totiž přestal odebírat, ale mezi tím mně přišla ještě jedna várka, ...
Neblbni, zaplať. Přeci nemůžeš mít něco, co jsi nezaplatil.

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Tak nevím, psal jsem jim o fakturační údaje abych to zaplatil a odpověděli mně doslova: Vážený pane, tímto vám potvrzuji, že u Vaší objednávky kolekce Kultovní auta ČSSR k dnešnímu dni neevidujeme žádné pohledávky.

Tak snad jim můžu věřit :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“