Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Na stránkách kultovek jsou další modely, žádné překvapení. Potěšil mě Melkus, ale ladovky, který nám pořád dlužeji nejsou žádný:-(
V polských kultovkách 4.4.2012 vyjde OLTCIT CLUB
-
Z polskej série ma potešil Fiat 128 3P, ten dovážal Tuzex a už spomínaný Olcit, len tá fraba. Z českej série ZIL 111 vozili sa v ňom naši súdruhovia, NISA N59 jazdila po našich cestách a RAF 2203 Latvija používala napríklad ČS televízia aj tých Lád sa dočkáme. V maďarskej sérii sú tiež novinky a hneď bude jasné aké modely budú v českých kultovkách nasledovať.
No tak Oltcit ma obzvlášť potešil. Aj keď my sme mali bieleho a v tejto farbe u nás v meste boli len dva, lepšie ako nič 

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Ten Citroen Traction Avant ani Granadu by som nerád komentoval, zato Oltcit a Fiat 128 coupé ma velmi potešili. Sú to autá kedysi pomerne rozšírené u nás.
-
Model LuAZ-967M, zo série Auto Legendy SSSR, vždy ma poteší model automobilu z krajiny neobmedzených možností.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Mno mě se líbí ten BARKAS B1000 HP a ŻUK A-03.A celkem mě překvapil ten MIKRUS MR-300.To jsem snad nikdy neviděl.Jo a en oltcit mohl být v bílý barvě.
-
Tak polský Kultowky asi skutečně nabíraj západní kurz, bude tam třeba i Taunus. Ale tak proč ne. Formy (z modelů Altaya) jsou a zájem asi bude pořád. Nakonec i u nás by to tento kurz mělo nabrat. Lepší vekslácká kára než 5. verze Syrény nebo jinejch pšonskejch blbostí.
A pak zvolna do 90's - Vectra, Peugeot 405, Mazda 323F, Fiat Tipo, R19, XM, Passat B4, AR 155, Seat Toledo, BMW 5 E34, Audi 80, MB W124
A pak zvolna do 90's - Vectra, Peugeot 405, Mazda 323F, Fiat Tipo, R19, XM, Passat B4, AR 155, Seat Toledo, BMW 5 E34, Audi 80, MB W124

-
Kolik tipujete, že se těch jednotlivejch modelů, co už vyšly ve všech zemích - třeba ta červená Lada 1500, mohlo tak vyrobit? Řekl bych, že 100 000 ks určitě.
Jo - nemáte někdo polskej časopis ke Škodě 120 a českej k Fáčku?
Jo - nemáte někdo polskej časopis ke Škodě 120 a českej k Fáčku?
-
A v Rusku vychází jen sovětská auta, ne? Polský a další evropský ignorujou pokud se nepletu
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18