Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Jak tento model hodnotíš? Toho výrobce neznám, nikdy jsem nic od nich nedržel v ruce...
...a já zatím nic...
Tatra 128 3x je doma
Nie je to auto, ale je to krása......
Jé, to je pěkné. Proč chybí modrý valníček?
A ta tramvaj je pecka, ještě mohli do toho podstavce vymodelovat lépe koleje...
A i když sbírám také jen automobily, jsem ve vážném pokušení. Kdyby ji udělali ještě z našeho města, už bych pro ní šel, takhle ještě nad tou pražskou trochu váhám. Zajímalo by mě ale, jestli na tuhle T3 bude navazovat něco staršího (taková T2 by byla ještě hezčí) nebo naopak novějšího. To by byl další argument se do toho pustit.
A ta tramvaj je pecka, ještě mohli do toho podstavce vymodelovat lépe koleje...
A i když sbírám také jen automobily, jsem ve vážném pokušení. Kdyby ji udělali ještě z našeho města, už bych pro ní šel, takhle ještě nad tou pražskou trochu váhám. Zajímalo by mě ale, jestli na tuhle T3 bude navazovat něco staršího (taková T2 by byla ještě hezčí) nebo naopak novějšího. To by byl další argument se do toho pustit.
Modrý valník chýba, lebo ide o identický model ako zelený s plachtou.
Električku som kúpil, lebo u nás v Košiciach som sa na tomto modeli 1:1 vozieval. Možno kúpim aj tú od SSM a vyšperkujem ju košickými dekálmi. Tiež verím, že to nie je posledný model električky v tejto mierke. Potešil by model T1,T2, T6 KT8, Ringhoffer, .....Re: Modely TATRA 1:43 resin
Aký dlhý je ten plastový box na električku? Predpokladám 40 cm, že?
Bolo by fajn keby nasledovali aj ďalšie. Ja teda električky / vlaky tiež nezbieram, no T3 vezmem aby trolejbusy čo majú byť neboli osamotené
Bolo by fajn keby nasledovali aj ďalšie. Ja teda električky / vlaky tiež nezbieram, no T3 vezmem aby trolejbusy čo majú byť neboli osamotené
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mam zas jen modrý valník. Taky z důvodu že zelený je totožný kromě barvy. Tramvaj bude další, jedná se o T4.