Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Na stránkách kultovek jsou další čísla, žádné překvapení tam podle očekávání není:
(nefunkční link odstraněn adminem)
V Polsku se to už asi láme a jsou tam i auta jen dovážená? Golf I se dělal v Jugoslávii, ale pokud vím, tak Simca Aronde se nikde na Východě nevyráběla. Nebo mě někdo opraví? Do ČSSR se dovážela. V Polsku už asi neví co tam dát, když budou mít 100 čísel.
Taky je otázka, jestli to číslem 100 bude končit nebo ne. U nás to zvedli z původních 50 na 70, tak to možná taky natáhnou. Ale aby to nebylo natažení nesmyslnejma autama. V Polsku asi bude větší zájem, starší čísla jsou podle jejich stránek vesměs vyprodaný, u nás je zatím v nabídce pořád všechno. Otázka je, co s neprodanými modely udělají, tipuju Levné knihy.
Taky je otázka, jestli to číslem 100 bude končit nebo ne. U nás to zvedli z původních 50 na 70, tak to možná taky natáhnou. Ale aby to nebylo natažení nesmyslnejma autama. V Polsku asi bude větší zájem, starší čísla jsou podle jejich stránek vesměs vyprodaný, u nás je zatím v nabídce pořád všechno. Otázka je, co s neprodanými modely udělají, tipuju Levné knihy.
V Polsku také začali s 50 modely, pak to rozšířili na 70 a pak až na 100.
Volga 24 a 24-02 u kultovních aut patři k tomu nej
-
Len tá farba kombíka...
mě se taky nelíbí,ale v časopise jsou fotky stejné barvy.Uvažuji o předělání na bílou,na taxi
Mě by zajímalo,jestli v české verzi vydají Lady 2104,2105,2106 a 2107.Snad ano.
Ty ladovky mi v české edici taky pořád schází, ty snad nemůžou vynechat! Mají ještě 20 čísel.
Lady mi taky chyběj, nevíte jestli letos vyjde kalendář nebo ne??