Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
To, že OIII ponúka škodovka sa nevylučuje s tvrdením Abrexu, že zatiaľ dostupná nie je - asi má Škoda zase exkluzivitu a pár mesiacov/týždňov sa tak v ostatných obchodoch neobjaví
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Octavii III 1/43 nabizi take KRALOVSTVI AUTIČEK za 390 kč.Prý je to ověřovaci serie.
Ale, jak se dostala do obchodu?
Ale, jak se dostala do obchodu?
Na to stačí nějaký zaměstnanec továrny, který jich pár vynesl nebo nalezl někde v kontejneru
Ted se na to dívám, to je pro úchylné sběratele co nechtějí čekat(Jestli se někdo takový vůbec najde) za tu cenu mám pak dvě nové octavie co nebudou zmetek.Děs...
Také si počkám,jen doufam že na kvalitu.A ne alá RAPID!
V utorok som bol na bratislavskom autosalóne a Abrex mal dole dosť veľký stánok (lepší ako v Brne). Dalo sa ísť dnu, po bokoch bola galéria modelov a na konci chodby predajňa. Pomerne dlho som sa rozprával s jedným pánom z Abrexu (meno neviem), ale myslím že práve on komentuje príspevky na abrexáckej facebook stránke. Tak len také zhrnutie nášho rozhovoru v bodoch.
- priznal, že nová Octavia ešte nešla do predaja kvôli nedostatkom, ktoré museli doladiť. Prvé modely 1:43 sa objavia u Škody, ale inak by mali byť všade dostupné behom dvoch mesiacov.
- ako sa tu už rozoberalo, primárne pracujú na súčasných modeloch, ktoré chce Škoda. Práce majú teraz vraj dosť kvôli chystaným modelom. (neviem aké, možno Rapid sportback, facelifty Superbu..Fabia?)
- modely majú tak rozvrhnuté, aby mali ďalšie roky čo vyrábať. keď sa im dobre predávajú tie súčasné, tak asi ďalšie zatiaľ nebudú pridávať.
- od chystaného eRka čakajú veľký úspech
- kvalita súčasných modelov je adekvátna cene (je to lepšia Cararama)
- postriebrené modely sa vraj celkom predávajú, ľudia to kupujú ako solitér do pracovne napr.
- limitované edície majú pritiahnuť aj ľudí, čo vyslovene nezbierajú škodovky, ale napr. sa im páči VB alebo autoškola
- v budúcnosti by sa chceli vrátiť aj k multikáram a iným značkám, nie však teraz
- niektoré modely cararama 1:43 skončili a už ich len dopredávajú, napr. staré Twingo
-na škodu 1201 som sa zabudol opýtať
-vraj už majú svoju vlastnú výrobu v Honkongu, nie pod Hongwellom...to sa mi ale nezdá
Takže vlastne asi žiadne nové info, no.
- priznal, že nová Octavia ešte nešla do predaja kvôli nedostatkom, ktoré museli doladiť. Prvé modely 1:43 sa objavia u Škody, ale inak by mali byť všade dostupné behom dvoch mesiacov.
- ako sa tu už rozoberalo, primárne pracujú na súčasných modeloch, ktoré chce Škoda. Práce majú teraz vraj dosť kvôli chystaným modelom. (neviem aké, možno Rapid sportback, facelifty Superbu..Fabia?)
- modely majú tak rozvrhnuté, aby mali ďalšie roky čo vyrábať. keď sa im dobre predávajú tie súčasné, tak asi ďalšie zatiaľ nebudú pridávať.
- od chystaného eRka čakajú veľký úspech
- kvalita súčasných modelov je adekvátna cene (je to lepšia Cararama)
- postriebrené modely sa vraj celkom predávajú, ľudia to kupujú ako solitér do pracovne napr.
- limitované edície majú pritiahnuť aj ľudí, čo vyslovene nezbierajú škodovky, ale napr. sa im páči VB alebo autoškola
- v budúcnosti by sa chceli vrátiť aj k multikáram a iným značkám, nie však teraz
- niektoré modely cararama 1:43 skončili a už ich len dopredávajú, napr. staré Twingo
-na škodu 1201 som sa zabudol opýtať
-vraj už majú svoju vlastnú výrobu v Honkongu, nie pod Hongwellom...to sa mi ale nezdá
Takže vlastne asi žiadne nové info, no.
Pokud to nekdo nevedel tak moderni multikary predstavili jako plastove prototypy nekdy v roce 2008.Evidentne od toho seslo, protoze si myslim ze by prodej byl asi mizivej.Historicke multikary by mohli zaujmout vic.
U erka si myslim ze to uspech mit bude, asi nerikal kdy budou k dostani v obou meritkach?
U octavie jsem si to myslel, i jsem tu domnenku psal na facebook.
U tech pochromovanych blbosti evidentne vedeli kam slapnout.Ja jim na chut neprisel
U erka si myslim ze to uspech mit bude, asi nerikal kdy budou k dostani v obou meritkach?
U octavie jsem si to myslel, i jsem tu domnenku psal na facebook.
U tech pochromovanych blbosti evidentne vedeli kam slapnout.Ja jim na chut neprisel
V budoucnu se chtějí vrátit k Multicarám? Jak je to možné, když podle zde zmiňovaných informací celá firma Abrex do roka končí? Já tomu asi nějak nerozumím
Dalsi info k autosalonu v Bratislave, tentokrat z facebooku od uzivatele Daniel Babinec.
K VISION D se nechteji vyjadrovat a letos nebude, ja se obavam ze ho mozna stopnou celkove.1201 ma byt ve vysoke kvalite a k dostani uz ke konci roku, aby pak sanitka nestala jako historicke modely z 30. let.
Dobra zprava je, ze rs2000 ma byt k dostani do tri mesicu.
K VISION D se nechteji vyjadrovat a letos nebude, ja se obavam ze ho mozna stopnou celkove.1201 ma byt ve vysoke kvalite a k dostani uz ke konci roku, aby pak sanitka nestala jako historicke modely z 30. let.
Dobra zprava je, ze rs2000 ma byt k dostani do tri mesicu.
Ta 1201 podle mne bude stát nejméně 600,-Kč s tím už počítám