nOstalgia
Re: nOstalgia
Trochu oživíme nostalgii Co říkáte na tyto traboše?
(nefunkční link odstraněn adminem)
Sú už za hranicou môjho záujmu, nikdy som takéto nevidel, ale možno že ani Nemci. Každopádne ako kuriozity sú zaujímavé.Majkl píše:Trochu oživíme nostalgii Co říkáte na tyto traboše?
Jsem na tom podobně.
Zajímavé je, že tyto dva modely jsou z resinu. Zajímal by mě důvod...Každopádně uvidíme jestli to bude nějaký trend, nebo pouze tyto 2 modely.
Zajímavé je, že tyto dva modely jsou z resinu. Zajímal by mě důvod...Každopádně uvidíme jestli to bude nějaký trend, nebo pouze tyto 2 modely.
Dôvodom bude cena, očakáva sa možno menší záujem a tak sa vybral lacnejší spôsob výroby.
Když se očekává menší zájem, tak proč je sakra dělají? tohle je fakt tak pro pár Němců. Je to ale podle skutečné předlohy, stačí zadat do gůglu "trabant wohnmobil". Taky IXO/IST slibuje už rok některé modely a místo toho si dělají obytné Trabanty. Ještě ani nevyšla ta T148.
Tak na IST je katalog na rok 2015, je tam Tatra 603-1 modrobílá, 603-3 béžová a 613 tmavěčervená metalíza (bordo). Takže celkem nic nového.
Nemůžu nikde najít katalog IST 2015
No konečně, zase Tatry (ale kdo ví kdy), sem zvědav, kdy budou konečně Škodovky...
Už sa to blíži!