IXO Museum
Re: IXO Museum
Tak máme novej katalog. Co tomu říkáš? Za mě super (nebudu nic prozrazovat, abych nezkazil překvapení), jen ten Kellner tam chybí, doufám, že ho nepotká osud Oppelu s předminulého katalogu - tuším MUS062, po kterém se taky slehla zem.
Super
Jsem rád, že pokračuje kolekce Museum, Austro-Daimler má vysněnou barvu, Rosengart ve dvou hezkych variantách, La Licorne bez překvapení a věřím, že Kellner bude 

Ještě by mohli ten Rosengart udělat v tou napůl staženou střechou, jako byla původní Altaya
.

Možná taky někdy bude, když se pustili do variant 

Tak uz muzeme strihat metr. Jeste 6 modelu z puvodni serie 

Jasně, to budeme a zároveň můžeme držet palce, aby nějaké vydavatelství objednalo další serii klasických aut a zaplatilo nové formy. Určitě je kde vybírat. Jdu ještě slintat nad katalogem
.
Jinak koukám, že katalogová čisla už zase dostala smysl a rad. Do MUS070 máme obsazené všechny pozice, tedy včetně toho nestastneho Admiralu, toužebně vyhlizeneho Kellnera a naplanovaneho Renaultu AG. Pro příští rok jsou volné čtyři, protože na MUS075 je už Packard. Docela by mě zajímalo, zda Museum dotahnou do stovky. Nebo budou pokračovat v kolekci CLC

Jinak koukám, že katalogová čisla už zase dostala smysl a rad. Do MUS070 máme obsazené všechny pozice, tedy včetně toho nestastneho Admiralu, toužebně vyhlizeneho Kellnera a naplanovaneho Renaultu AG. Pro příští rok jsou volné čtyři, protože na MUS075 je už Packard. Docela by mě zajímalo, zda Museum dotahnou do stovky. Nebo budou pokračovat v kolekci CLC

Dotaz je asi předčasný, ale stejně se zeptám: Rosengart MUS067A nebo MUS067B? Je hezčí červený Cabriolet nebo bezovo-cerny Semi-Cabriolet?
To se asi rict neda, krasne budou oba.
Bezva, zatím to vypadá, že koupím obe varianty