Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
JanoZberatel

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od JanoZberatel »

Tak, mne je ako ďalší model poslaná Praga...teším sa aj keď takú ale vojenskú mám od ABREXU. Pravdepodobne pôjde na predaj tak ako Framo, Granit, Horch. Keby bol záujem písať správu.

shimmansky

Příspěvek od shimmansky »

Mám záujem o kúpu modelu Jelcz 315 , ak ho niekto chce predať písať na SZ.

milan04

Příspěvek od milan04 »

Mám prosbu. Zatím modely jenom sbírám, ale láká mně nějaká úprava, tak jako modelářský laik prosím o informaci - jdou bez nějakého poškození sundat z modelů Atlas zaplachtování třeba z Avie nebo Ify. Nechci to zkoušet abych jí nepoškodil. Děkuji.

carabo

Příspěvek od carabo »

Z Ify to šlo ale misíš byť veľmi opatrny, môže sa Ti stať, že si otrhneš z bočnice, a rataj, že Ti ostane niejaka ta farba z plachty na bočnicy alebo naopak strhneš farbu z bočnice. Na Avii je predna bočnica a predok plachty jeden kus ak to chceš dať dole tak musiš bočnicu odrezať od plachty a pilnikom prebytok plachty vyrovnať, bočnicu potom pretreš modrou farbou, ktorú ale musíš dopasovať.
To je asi všetko. Zaleži na čo to chceš prerobiť, niekedy je lepšie vyrobyť si uplne novú nadstavbu.

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Dneska mi přišla Praga V3S z Ebay a potěšila mě. Lak na kabině je pěkně lesklý, oproti Abrexu, kde je takový polomatný. Akorát ty pneumatiky jsou na prd. Na Foxtoys jsou už ke koupi LIAZ 706 RT.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Tak teraz už len otázka do ktorej 706-tky ísť. Do modro-bielej, či šedivej :?:
Naposledy upravil(a) EasyDaviD dne 15 lis 2012, 22:03, celkem upraveno 1 x.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Mi se více líbí šedivá :oops:

samuel

Příspěvek od samuel »

Karlosek píše:Dneska mi přišla Praga V3S z Ebay a potěšila mě. Lak na kabině je pěkně lesklý, oproti Abrexu, kde je takový polomatný. Akorát ty pneumatiky jsou na prd. Na Foxtoys jsou už ke koupi LIAZ 706 RT.
Myslím, že v tomto případě křivdíš Abrexu. Nikdy v životě jsem neviděl vejtřasku s lesklým lakem. :lol:

kunysek

Příspěvek od kunysek »

Při podrobném prozkoumání fotek modelů Foxtoys a dostupných fotek Liazu od Edition Atlas (oboje vyráběné firmou IXO Models) jsem nalezl, krom barevného provedení, 100% shodu.
Ted je otázka, kdy se EditionAtlas uráčí Liaz rozesílat. Od FoxToys je to trochu nadsazená cena! Jinak všechny jsou moc pěkné.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Áno, to je. Ak by bola cena podobná Atlasu, tak beriem obe farby, takto vezmem len jednu (len ešte neviem ktorú :( ). Na druhú stranu má FOX aspoň box a nie ako Atlas iba podstavec, no to neospravedlňuje cenu.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“