Abrex - nové modely

Odpovědět
Ondra

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od Ondra »

Moje slova, autoškoly jdou mimo mně a asi nebudu sám.Ale když se to prodává tak asi s tím jen tak nepřestanou.

Raději by už mohli vydat nějaké seriové modely jako favorita VB, 110R, 130 RS(V katalogu není tak to se obávám kdy se objeví) a na co já se těším je 1201 sanitka popřípadě pohřební vůz(I když zmizel ze světa i z katalogu) a to v případě, když to doktor Jandera podělá :D .

Ale něco mi říká že se blýská na lepší časy.Škodovka má teď vydávat nové modely co chvilku, jako bude nová fábie, velké suv(Sice až za dva, tři roky) nebo také faceliftovaný superb a yeti.A octávia bude zase určitě nejprodávanější model u firem a to se objeví plno polepových kombinací.Vsadil bych se, že se časem objeví i policie.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Chtěl bych se zeptat na jednu věc, stojí za ty peníze V3S od abrexu?Nějak se mi zalíbila vojenská verze s plachtou, ale nejsem si jist jestli je těch 1099 kč oprávněných.Děkuji za odpověď a poznatky.

Jirka Modelář

Příspěvek od Jirka Modelář »

Nejsem odborník na modely 1/43, ale lepší než ta od Atlasu.

miroussm

Příspěvek od miroussm »

No mě se zase líbí víc ta od Abrexu :) Není jako Tatra od kadenu, ale je pěkná.

Jirka Modelář

Příspěvek od Jirka Modelář »

To jsem byl špatně pochopen od Abrexu je jasně lepší!

Tauič

Příspěvek od Tauič »

já mám vojenskou skříň a až na stěrače jsem velice spokojený.

kunysek

Příspěvek od kunysek »

Pořídil jsem si šedivý fekál. Při detailním pohledu je patrný rozdíl mezi díly z kovu a plastu, jinak ale jako model celek je to parádní kousek se zdařilýmy detaily kohoutů, hadic, pantů atd. Toť můj názor ;)

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Děkuji za názory, ještě to promyslím, ale jelikož v3s sériově nikdo jiný nedělá tak asi časem do nich pujdu.Mrzí mně že to není celokovák jako kaden.

Teď trochu odbočím, ptal jsem se na abrexáckém facebooku jak to bude se škodou 1201 stw ve verzi pohřební vůz.Nemusíme se bát, je stále ve vývoji, ale nebude verze veřejné bezpečnosti, protože používali jinou verzi kombíku 1201.Rozdíl je v tom, že sanitka a pohřební vůz jsou oproti klasickému kombíku prodloužené, jde to poznat podle okna navíc.

TomHon

Re: Abrex - Ondra

Příspěvek od TomHon »

Nechci kazit náladu,ale 1201 byly již v katalogu na rok 2008 a jsou stále ve vývoji.Viděl bych to tak ještě 3 roky

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Já jsem optimista, na 3 roky to nevidím.Abrex tvrdí že by měla být už letos, ale to já pochybuji protože bude škodovácká smršť nových modelů.
Alespoň nám musí stačit fotky prototypu v sekci připravujeme.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“