Máš pravdu. Ještě jeden pokus. Tmavě modrý. Ten bych taky mohl
Klasika
Re: Klasika
U mňa asi by bol na treťom mieste. Teda prvý jednoznačne sivý, druhý čierny a tento tretí.
Díky! Ten tmavě modrý je stejně moc mladý. Barva je pěkná, ale nelíbí se tvar předních světlometů
Tak som to zasa prekukal v knihe a je to posledný Dynamik - voz č.7, ktorý sa počas protektoriátu pohyboval vo filmárskom prostredí. Obecne sa usudzuje, že tento Dynamik je ten, čo je v Arizone (teda bol, ak si pamätám, toho roku zmenil majiteľa). Pôvodne bol modrý a tie pestrejšie farby dostal počas rekonštrukcie podľa priania majiteľa.
No a čo je tiež zaujímavé, tak viaceré indície poukazujú na to, že tieto sedmičky boli vyrobené dve. A tá druhá sedmička označovaná ako voz č.7a je vystavená vo Vysokom Mýte - je to druhý a posledný známy existujúci Dynamik.
No a čo je tiež zaujímavé, tak viaceré indície poukazujú na to, že tieto sedmičky boli vyrobené dve. A tá druhá sedmička označovaná ako voz č.7a je vystavená vo Vysokom Mýte - je to druhý a posledný známy existujúci Dynamik.
Díky! Ta barva mě taky zajímala. Film byl samozřejmě barevný nebyl, ale v dialogu se modrá zmiňuje. Vypadá to, že byla ve dvou tónech . Přitom to není nijak vzdálená historie. Problém byl, že se v 50. a 60. letech nikdo pamětníků neptal
Už jsem vzpamatoval z Vánoc a dostal nové nákupní choutky. Jasně, Rover Vitesse 3,5 V8 1976:
Už je vyrobený. Ještě mají červený, ale ten se mi líbí méně. Zlatý bude můj.
Škoda, že už Minichamps nedělá nic z oblíbených 30. let. Modýlek Bugatti Type 57C Cabriolet Van Vooren 1939 by se mi děsně líbil:
Resin bych možná i přežil, ale odrazuje mě nejistá kvalita výrobků Matrix. Je to taková sázka do loterie. Být to kov, tak bych neváhal ani vteřinu
Už je vyrobený. Ještě mají červený, ale ten se mi líbí méně. Zlatý bude můj.
Škoda, že už Minichamps nedělá nic z oblíbených 30. let. Modýlek Bugatti Type 57C Cabriolet Van Vooren 1939 by se mi děsně líbil:
Resin bych možná i přežil, ale odrazuje mě nejistá kvalita výrobků Matrix. Je to taková sázka do loterie. Být to kov, tak bych neváhal ani vteřinu
Rover 3500 - novodobá klasika, kedysi auto roka. Už dávnejšie ma napadlo, že keď DeA robí všeličo a všelijaké série, či neurobí sériu "Auto roka" (možno už aj robí). Však asi väčšinu z nich má už vo svojom portfóliu.
A aj Matrix má modelik rezinový
- Přílohy
-
- 158221-1.jpg (103.12 KiB) Zobrazeno 174 x
Kolekce “Auto roku” je bezva nápad. Ostatně úplně první vítězný vůz byl stejné značky. Rover 2000. Dodnes si vzpomínám, jak jsem nad ním slintal, když byl představen. Tehdy měla i moderní auta úžasnou identitu. Moc se mi líbil i Rover 75. Po přeznačkovaní na MG byl i osmiválec, což byl celkem úlet. Všechny motorizace měly přední náhon, ale tomto případně byl náhon za zadek
Dávnejšie som sledoval ako prebieha výber do užšieho semifinále, mal so aj vybratého favorita. Teraz, keď aj výrobca “kalkulačiek” chce vyrábať štvorkolesový dopravný prostriedok, tak už len prevezmem informáciu o víťazovi. Bola iná doba a vždy ma potešilo, keď vyhral skôr ľudovejší automobil. A Fiaty, bolo obdobie, že čo nový model, tak to bol víťaz (skoro).
A tomuto práve z tej druhej kategórie som tiež držal palce Vyhralo hneď rok po Roverovi.
A tomuto práve z tej druhej kategórie som tiež držal palce Vyhralo hneď rok po Roverovi.
- Přílohy
-
- IMG_3522.jpeg (50.18 KiB) Zobrazeno 144 x