Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Škoda je len to, že to je taký istý valník, ktorý mám od ABREXu.
To hej, no ešte horšie je, že ho mám akurát v modrej .
Inak ale rovnaké nie sú - predné blatníky sa podľa obrázkov na eBay zvažujú smerom dopredu dole (ak teda všetky fotky neskresľujú rovnako )
Inak ale rovnaké nie sú - predné blatníky sa podľa obrázkov na eBay zvažujú smerom dopredu dole (ak teda všetky fotky neskresľujú rovnako )
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Nevíte náhodou jak by to bylo s pokračováním pozastavené kolekce ( po Tatra a Ifa w50)? Dojde aktuální model nebo nějaký, který byl po Ifa w50? Někdo tu psal, že mu po Tatře došla Avia za 499,-.
Príde aktuálny model.
U Atlasu si nikdo nemůže být ničím jistý, podle mě může přijít cokoliv. Ale možná se pletu, napište, komu ještě přišel aktuální model a přeskočili předcházející modely. Znamená to, že pokud by se objednala série nově teď, tak už nepřijde T148 za 129 Kč ale něco aktuálního za 499?
Takže Praga V3S? Asi to u jedné serie risknu. Na aukru budou stejně jak Avia kolem 900,-. Pro FKS: T148 jako první příjde určitě, ale jako druhý snad už aktuální.
To neviem, ale ako prvá príde tatra.
V marci som po ife prerušil kolekciu. V auguste obnovil a prišiel mi granit.
V marci som po ife prerušil kolekciu. V auguste obnovil a prišiel mi granit.
Zatím jen v D vyměnili prvotní model. IFA W 50 za IFA H6. Možná vymění u nás Tatra 148 za V3S .
twor70 píše:Takže Praga V3S? Asi to u jedné serie risknu. Na aukru budou stejně jak Avia kolem 900,-. Pro FKS: T148 jako první příjde určitě, ale jako druhý snad už aktuální.
Momentálně se v zákaznickém prostoru Atlasu objevilo datum 16.11.2012 ale značka modelu ještě není uvedena.
-