nOstalgia
Re: nOstalgia
Že by Tatra 603 od ATLASu?
(nefunkční link odstraněn adminem)
Mě by zajímaly ty další auta na krabici...1000MB, Spartak... 

Hm,tak to bola poriadne veľká séria.A človek by povedal ,že traktory nikoho nezaujímajú.EasyDaviD píše:Napríklad - http://cntrois.over-blog.com/article-4739670.html - Zetor Super 50 bol číslo 25 a Zetor 25 bol v čísle 145 ktoré vyšlo 16.11.2011
Dík,za link.
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky sháním Z25, tu Z50 mám a koukal jsem na Z550 ale je to asi v podstatě 50-ka. Nemám přehled jestli vůbec 550 kdy byla.Peter23 píše:Chlapi stiahol som si najnovší katalóg Universal hobbies a nikde tam nevidím Zetor 25 v 1/43.Je tam iba už dlhšie vyrábaný Z 50 Super."Dvadsaťpäťka " sa teda už nerobí a mal by som sa teda poponáhľať s jej zohnaním?
http://www.ebay.fr/itm/ZETOR-25-1951-/3 ... 56547ac403 , len tá pošta je trochu pridrahá 

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemá někdo přehled jestli je rozdíl mezi Zetor Z50 a Zetor Z550. Nebo je to značeno blbě, na motoru je nápis.

O Zetore 550 som nikdy nepočul.Štvorvalcový model Super sa vyrábal spočiatku ako Zetor 35 Super (používalo sa aj kratšie označenie Zetor Super) a neskôr v modernizovanej variante ako Zetor 50 Super (ak nerátame ešte aj pásove varianty).
Ale zase Zetor vyvážal do množstva krajín ,takže je možné že pre export do niektorej z nich mohol mať aj iné označenie.Napríklad ťažká rada u nás známa ako Zetor Crystal sa v Austrálii predávala ako Zetor Aristocrat.
Ale zase Zetor vyvážal do množstva krajín ,takže je možné že pre export do niektorej z nich mohol mať aj iné označenie.Napríklad ťažká rada u nás známa ako Zetor Crystal sa v Austrálii predávala ako Zetor Aristocrat.
S tím exportem je to dost pravděpodobné..
Dík za link,som rád že to máme objasnené.A ešte má aj dole vyvedený výfuk.Krásny stroj.
Len škoda ,že sa ten model nevyrába s kabínou,predsa taká varianta je nám bližšia.
Len škoda ,že sa ten model nevyrába s kabínou,predsa taká varianta je nám bližšia.
A zeleno-žlutej
To by byla paráda. Tenhle exportní má navíc jinak usazená světla. Má je jakoby z hora, ty naše je mají přímo spojené s vodorovným ,,držákem".