IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

To jsem fakt zvědavý. Je fakt, že to pismenko poslední dobou mají všechny CLC. Možná: N = New a R = Reedice ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Ten Mercedes 540K CLC316N je dnes na facebooku IXA a přitom už je v eshopech. T41 Kellner byl na facebooku tuším v červenci - a furt nic :-(

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

No právě, už je to fakt divne :(

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Možná to sem nepatří, ale před chvilkou jsem koukal na novinky Norev. Je jich fakt fakt hodně, ale z předválečné klasiky zase nic. Mám vážné obavy, že je to v kovových modýlcích všeobecný trend a doufám, že se IXO tou vrazednou epidemii nenakazi :roll:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

I to byl jeden z důvodů, proč jsem se dal na resiny. Myslím si, že lidí, kterým něco říkají auta z 20. a 30. let moc není. Vidím to i kolem sebe, že mnohem více známých ocení třeba nějakého youngtimera, než veterána. A kovové modýlky znamenají velké série a to nějak nejde dohromady. :(
Za dané situace bych už asi tolik nelpěl na edici MUS a spíše to bral jako kolekci IXO, ať už je to MUS nebo CLC. Možná se poohlédnul po něčem starším od Minichampsu. Je to strašně těžké, dělat v našem sběratelském oboru strategická rozhodnutí. ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je to bohužel tak, ale na strategické rozhodovani je ještě brzy. Počkám na veletrh a katalog. Snad bude mít kolekce Museum další pokracovani ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Jasně, počkáme a uvidíme. Mě je celkem jedno, v jaké sérii model vyjde, pokud vyjde ve standardní kvalitě, na jakou jsme zvyklí. Člověka spíš znepokojí to, když vidí nějakou změnu a neví proč. Škoda že nenapíšou na svých stránkách nebo facebooku něco o strategii firmy a jejím směřování a nevysvětlí změny. Ale to nedělá žádný výrobce modelů.

JInak tohle je krása: Matrix - Spyker:
https://www.carmodel.com/de/matrix-scal ... 903/115061
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Je to krása, ale je to původně čistokrevný závodní vůz. A je restaurován do takové civilní podoby, tak nevím, no.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Ještě jsem se díval na anketu na diecast society a tam to vypadá, že jsem tak úplně neměl pravdu a zájemců o klasiku je dost. Vintage je tam na třetím místě.
CAC9368E-29FF-4E66-8FB6-8F5BCB9FC130.png

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

No vida, to mám fakt radost 8-)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“