Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tak to jsem netušil,že je to předobjednávka.Už jsem se těšil na hotový model,ač nejsem sběratel kolejových vozů.Chtěl bych se Vás zeptat,jestli už něco takového někdy dříve proběhlo a jestli se po nějakém čase dostal model do prodeje ?
Áno, bolo to tak aj s Tatrou 148 ale tá potom vyšla až viac ako po roku čakania a myslím, že aj s 706 RTO to tak bolo.
A aj keď tiež nezbieram električky/vláčiky, tak sa tiež teším, len to mohlo byť aspoň 1/72 k RTOčku, Tatre 500 HB a časom aj k hasičskej Prage V3S.
A aj keď tiež nezbieram električky/vláčiky, tak sa tiež teším, len to mohlo byť aspoň 1/72 k RTOčku, Tatre 500 HB a časom aj k hasičskej Prage V3S.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Tak to zatím nemá cenu ani na tento model čekat.Jinak to měřítko chápu,je to spíše určeno pro sběratele kolejových modelů,na druhou stranu by se k tomu v měřítku 1:72 hodila Škoda 120 DP od Abrexu.No nic,tak zatím je to další "bájný" model.
Praga V3S Hasiči 1:72 už je asi měsíc k objednáni na stránkách Atlasu. (nefunkční link odstraněn adminem)
To síce je (mám doma aj objednávkový leták) a podľa obrázku bude v tej sérii aj T148 CAS 32, no ešte som nikde nevidel fotky reálneho modelu 

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Je kromě tohoto fora nějaké jiné, ve světě, aby jsme měli přehled co bude. http://www.modelcarforum.de/showthread. ... 23&page=19
Já se orientuji hlavně podle Ebay.de a pak vyhledávač Google foto. Třeba další Atlas presidentský model má být Cadilac Eldorádo. Nikde na forech ani řádka, ale na Ebay je na prodej.
Ten vojenská Zil s tím modrým barkasem je suprovej. 

V měřítku 1/43 to bude pěknej macek.
A druhý model dají asi tank co byl první model v Německu. (nefunkční link odstraněn adminem)