Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

shimmansky

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od shimmansky »

pridám pár obrázkov z nových modelov ktoré mám doma
autolegendy: IŽ-2125, VAZ-21099 Sputnik, VAZ-2106, VAZ-1111 OKA
polské kultovky: Trabant 601 Universal, Syrena R-20
legendárne automabily: GAZ-12 ZIM, ten ma prekvapil že má farebný interier, ale chýba mu ozdoba na prednej kapote
(nefunkční link odstraněn adminem)

carabo

Příspěvek od carabo »

Pekne kúsky na niektoré čakám a Ladu 2106 už mám.

kult

Příspěvek od kult »

shimmansky píše:pridám pár obrázkov z nových modelov ktoré mám doma

a já přidám dnešní číslo
(nefunkční link odstraněn adminem)
povedlo se to co u coupe nešlo (nefunkční link odstraněn adminem) delší dveře
buďme rádi za to co tady,vychází v německu mě inpiroval z této serie http://opel-sammlung.de/ Opel Lotus Omega a kvalita nic moc,alespoň za 13 euro jsem čekal víc,tak tady k nahlédnutí další čísla (nefunkční link odstraněn adminem)

FKS

Příspěvek od FKS »

busto píše:Tatrovky v ich vyrobnom programe na moje veľke potešenie sú a podľa neof. info aj budú. Majkl to zhodnotil aj za mňa za čo mu ďakujem .
Busto, tak nám napiš, jaká Tatra by to měla být, ať je se na co těšit:-) Tipoval bych T603-2 (šilhavka), tam by to měli nejmíň pracné nebo T613 plasťák.

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Otázka na SK - ako u Vás v iných mestách kultovky? U nás v RS nebol už ani Zaporožec, zajtra bude mesiac, čo sa posledný model objavil v stánkoch a odvtedy nič :?

carabo

Příspěvek od carabo »

A čuduješ sa? tuna v ZA je to presne to iste. Model ma len ten kto sa dohodol z predavačkou a niekedy ani ten nie. Pýtal som sa stankárky a ta mi povedala, že jej chodia 2 kusi a obe si necháva ona pre svoju rodinu. 2 kusy na jeden stánok je super malo neviem prečo robili takú reklamu na to keď to teraz nie je dostať. Treba asi niekde napísať alebo si podať objednávku na celu sériu. Alebo si kusy objednávať po jednom kuse od dodávateľa. Alebo potom nakupovať z foxtoys aspoň čo je.

LeonCupraR

Nečudujem, tu nejde o známosti - to vôbec neriešim. Pýtam sa na to či už bolo to číslo v stánkoch, lebo u nás nie.

rocs

Příspěvek od rocs »

V KE dostali do stánkov veľmi málo Zaporožcov. V cassovii v stánku mali asi 30 ks Lady, aj Wartburgy, ale s Volgami už bol problém, a vraj Zaporožce dostali len 3 kusy a tie si nechali predavačky. Zajtra alebo pozajtra by sa mala objaviť Niva, tak uvidím, či zníženie počtov v stánkoch je trvalý jav, alebo išlo len o niektoré modely. Čo sa týka objednania celej série, tak to sa vraj na SK nedá. Ak má ohľadom možnosti objednať si kultovky niekto iné informácie, nech sa podelí s ostatnými.

shimmansky

Příspěvek od shimmansky »

Ja mám informáciu, Zaporožec nebol z dôvodu že na konci apríla bol predľžený víkend a všetko sa posunulo. V KE som nevidel v stánkoch žiadneho Zaporožca a zajtra ráno na stánky útokom.

LeonCupraR

No, presne na toto som čakal ;) Teda číslo nebolo distribuované ani v KE. OK, len nechápem, prečo to neposunuli teda povedzme o týždeň, ale hneď rovno o 2 (možno...). Mne sa nechce dnes do mesta a ani nejak moc Zaporožce nepotrebujem, ale čisto zo zvedavosti dajte info, či sa dal model dnes dostať v stánkoch.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“