Klasika
Re: Klasika
Ja čerpám info z už uvedenej knihy, ktorá sa zaoberá dielom Sodomku. 9 Dynamikov mohlo byť, lebo voz č. 5 a 7 je uvedený ako aj 5a a 7a, teda boli dvojmo vyrobené. Ako voz č.6 je spomínaný kabriolet odfotený s obytným prívesom. Vozidlá sú radené podľa výrobných čísiel (no aj tu sú sem tam nezrovnalosti), spomínaná je ďalšia ich história, fotokópie dokumentov pri zmene vlastníkoch plus veľa fotiek z neskorších rokov, atď…No ako je tiež uvedené, nejasnosti je strašne veľa a dosť ma prekvapuje a že také vozidlá sa stratia bez akejkoľvek stopy. Holt, bola to iná doba.
Dymamic s obytným prívesom - aj s ním mu to sluší.
Dymamic s obytným prívesom - aj s ním mu to sluší.
Naposledy upravil(a) Vlad dne 03 srp 2023, 10:48, celkem upraveno 1 x.
Foto kolekcie kníh o diele Jozefa Sodomku. Ešte mi chýba VIII.
Naposledy upravil(a) Vlad dne 03 srp 2023, 16:09, celkem upraveno 1 x.
Úžasné! Je fakt škoda, že modýlky nejsou kovové. Pak bych možná peněženku přemluvil
Právě jsem vybalil nový modýlek. Jsem fakt nadšený! Kvalita zpracování nemá chybu. Překvapila mě i pěkná kvalita lakování. A hlavně je to kov
Zdá sa, že MaXichampsy majú výrazne lepšie/kvalitnejšie lakovanie, ako rovnaké (modely) vydané pod zn. Minichamps ... Mám zatiaľ pomerne dobré skúsenosti ... S "paintrash" som sa doteraz u nich nestretol ... Žeby sebareflexia ? Máte ich aj Vy ??
Jsem fakt spokojený. Ještě by mě potěšil výlet do staršího období. Předválečné asi nebudou, ale třeba 50. léta by byla taky fajn. Má snad být Mercedes 190 SL
Původní Minichamps v černé krabičce mám jenom jeden. Jaguar XJS Cabriolet a tam je kvalita laku v pohodě
Původní Minichamps v černé krabičce mám jenom jeden. Jaguar XJS Cabriolet a tam je kvalita laku v pohodě
Minichampsov (nie Maxichamps) zopár mám a žiaden nemá problém. Je ale pravda, že to sú kúsky staršieho dáta výroby a žiadne novšie cca od 2010 od Minichampsu nemám.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Mají i krásné tištěné katalogy. Už jsem měl choutky si nějaký objednat. Možná až bude na rok 2024 . To IXO už ani nedělá aktualizaci stránek. Jasně, občas něco dají na FB a pak to možná udělají. Někdy taky ne…