Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
Martin_Happy

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od Martin_Happy »

Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

WayneKing

Příspěvek od WayneKing »

Tak jedna velmi horká a nádherná zpráva - jako další vozidlo v Německé serii Užitkových vozidel vychází PRAGA V3s!!!! Doufám, že jí u nás nezamění za nějakou Ifu...

(nefunkční link odstraněn adminem)

jau

Příspěvek od jau »

Myslel som, ze skor vyjde Skoda 706 RTK. Ale co uz. Skoda, ze robia taku istu verziu ako Abrex. Tajne som dufal, ze to bude poziarna verzia, ako pripravuju v mierke 1/72. Ked uz maju vsetky data pre vyrobu modelu v mierke 1/72, tak by nemal byt problem urobit to aj v 1/43. Tak aspon mozeme porovnat tento model s 2x tak drahym Abrexom.

Barťák

Příspěvek od Barťák »

milan04 píše:Když zadáš " zrušit moje předplatné" musíš dál pokračovat v několika krocích - jsou tam třeba důvody zrušení a nakonec zda opravdu chceš zrušit předplatné. Důležité ale je aby Ti přišel email, kde Ti potvrzují okamžité zrušení.
Tak žádný mail mi nepřišel,zatím jsem po tom nijak nepátral,ale kde vůbec zjistím svoje zákaznické číslo??tu kolekci chci zrušit,nepotřebuju kvanta dederonských náklaďáků,co u nás ani nejezdily...

milan04

Příspěvek od milan04 »

U mně to fungovalo jak jsem napsal a email mi přišel asi během dvou hodin a bylo tam napsáno mimo,jiné - okamžité zrušení , Předpokládám, že jsi zaregistrovaný u ATLASu no a když se přihlásíš tak tam máš všechno - jméno, adresa, číslo, vše co jsi už dostal, jestli je to zaplacené nebo co je na cestě a to od prvního modelu t.j. Tatra až do Avie, kdy jsem to zrušil. Ted když se přihlásím, tak tam je pořád vše jako předtím akorát když dám moje sbírka je tam ve žlutém rámečku - pokračovat ve sbírce no a na to když cvaknu tak se obnoví dodávání modelů. Já jsem rušil dokonce dvakrát, protože jsem to měl ještě na manželku a tam to fungovalo stejně. Na manželku jsem třeba nedostal Garanta i kyž byl hlášený jako dodaný poštou, napsal jsem jím a do 14 dnů jsem ho měl doma s omluvou. Jak ale tady na foru píšou kluci, tak to asi není pokaždé tak jednoduché.

Barťák

Příspěvek od Barťák »

Díky moc za info,myslím,že stejně jednou tyhle všechny modely vydá IST jako detailnější a propracovanější a pak si koupím fakt jen ty,který budu chtít.

FKS

Příspěvek od FKS »

Na FB někdo psal, že když objednával Tatru 148, tak mu místo ní přišla Avie za 500 Kč. Bude to asi jen náhodný chaos v Atlasu než změna z důvodu, že by jim Tatry došly. Nemá někdo podobnou zkušenost? V Německu také nahradili model IFA W50 modelem IFA H6.

twor70

Příspěvek od twor70 »

Dnes v příloze Blesku byl leták na tramvaj Tatra T3 , 1:87/H0 za 99,- Kč. Asi zase nová kolekce. Škoda, mohla být aspoň 1:72 aby byla k RTO, ale vláčkaři to uvítají.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Nemáš foto / sken tej ponuky?
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

koprfilmtatra

Příspěvek od koprfilmtatra »

Mě zase přišel leták od Atlasu na sérii tanků s úvodním modelem T-34 1/43. Podmínkou je 5000 objednávek.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“