Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Nevěš hlavu,šoupačky se dají dokoupit.
Můžeš to prosím rozvést? Kde dokoupit a jak přidělat na model? To by bylo super.
Karel Nový nechal udělat aršíky vodních obtisků přímo na Fabii S2000.Už je to sice delší doba(cca rok),ale myslím,že je ještě bude mít.Napiš mu a uvidíš.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Marku bohužel, obtisky jsou už pryč a o dotisku zatím neuvažuju. Přidávám "šoupačky" ke každému svému aršíku.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Jeětě bych se zeptal - jak má šoupačky vyřešen Abrex u svých limitek, taky obtiskem? Chtěl jsem se podívat na netu, ale nenašel jsem dost detailní obrázek, kde by to bylo zřejmé.
Ano,mají to řešené také decalem.
Nepodařilo se vám někomu zjistit, kdy by mohli být v prodeji Š110R, 130RS popř. 1201? Ohledně datumů je teď docela pusto.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Datumy vydání neví ani sám Abrex, brzy to,ale určitě nebude.
Dnes vyšlo
Dnes vyšlo
Já myslím, že i když jsou modely na lodi z Číny tak je odhad termínu s přesností +/- 1-2 týdny...
mj. u Foxtoys je k prodeji nový katalog ABREX 2013, zatím jen velmi omezené množství kusů:

mj. u Foxtoys je k prodeji nový katalog ABREX 2013, zatím jen velmi omezené množství kusů:
Paganini: Šlo by napsat, co v tom katalogu všechno je? Kolik za katalog chtějí?
Jinak podle mě je reálný program Abrexu na 2013 jasný, bude vytížen novými modely Škoda:
Octavia III liftback a kombi, možná i Scout a RS (to ale pochybuji, že bude v 2013)
Rapid Spaceback
Superb II facelift (liftback a kombi)
Yeti facelift
Celkem tedy teoreticky 6-8 nových modelů, k tomu ještě budou chystat některé nové modely v 1:18 (psali o Rapidu a Octavii), takže určitě nebudou stíhat... Po nových modelech budou prioritou asi studie RS2000 a Vision D. Poslední v jejich zájmu jsou starší modely, takže budeme rádi, jestli opravdu stihnou 110R a 130RS.
Jinak podle mě je reálný program Abrexu na 2013 jasný, bude vytížen novými modely Škoda:
Octavia III liftback a kombi, možná i Scout a RS (to ale pochybuji, že bude v 2013)
Rapid Spaceback
Superb II facelift (liftback a kombi)
Yeti facelift
Celkem tedy teoreticky 6-8 nových modelů, k tomu ještě budou chystat některé nové modely v 1:18 (psali o Rapidu a Octavii), takže určitě nebudou stíhat... Po nových modelech budou prioritou asi studie RS2000 a Vision D. Poslední v jejich zájmu jsou starší modely, takže budeme rádi, jestli opravdu stihnou 110R a 130RS.