Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Musiš sa prihlasiť do svojho profilu na stranke editions atlas a na ľavej strane v môj zakaznicky priestor je 6 zhora zrušiť odoberanie.
Když zadáš " zrušit moje předplatné" musíš dál pokračovat v několika krocích - jsou tam třeba důvody zrušení a nakonec zda opravdu chceš zrušit předplatné. Důležité ale je aby Ti přišel email, kde Ti potvrzují okamžité zrušení.
Tak Ifa G5 je pre mňa sklamaním, množstvo plastových súčiastok bije do očí až príliš.
Za 20 eur síce nemôžeme čakať zázraky, ale toto je skôr hračka než model.
Za 20 eur síce nemôžeme čakať zázraky, ale toto je skôr hračka než model.
-
Naozaj koľko ľudí toľko chutí. U mňa je to naopak jeden z tých lepších a krajších modelov v tejto sérii.
Tak jsem byl v sobotu v Praze na burze autíček a měl jsem velký úspěch - sehnal jsem z německé serie autobus Robur 3000!!! Vypadá moc pěkně, jen jsem jej porovnával s fotkami a zdá se mi o něco kratší než by měl být (to bude asi stálý Atlasovský problém Ifa W50L i Avia byly kratší než v reálu)... Jo a cena pouze 580,-Kč!! Prodávající byl Němec, škoda jen, že mi někdo předtím vykoupil i druhého Robura s plachtou(750,-Kč) a Ifu H3A (500,-Kč)...
Leták na Pragu V3S v tv star (televizní program). Neví někdo jestli už to vycházi v nějakém státě.
-
Prototyp prestavby Avie.
Tiež som ho mal postavené z ABC, ale upraviť si vystrihovačku na kovový model ma nenapadlo.
-
Lepší by byla ta co vozila tu motokáru, ale na to má Atlas moc malej rozvor
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
-
Mám ešte jeden návrh, ale tam musím predlžiť podvozok.