Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Ty toho moc o S2000 nevíš,viď ? Tak za prvé ne na všech autech a všech soutěžích měli černá světla a za druhé model S2000 nemá řadící páku vůbec a má obráceně namontovanou ruční brzdu.Jestli srovnáváš první model zleva a auto na fotce,tak srovnáváš hrušky z jablkama,protože model je ze začátku sezony 2012,kdy fabrika jela cca 2-3 soutěže s černou kapotou a střechou a pak údajně na žádost jezdců barvu změnila a fotka je z Barum Rally 2012 z poloviny sezony .
-
Vim že to otočení páky v interiéru někdo hodně řešil, ale nevěděl sem, které.
Jinak předpokládám, že verzi Barum rally budou taky dělat, zatim jí nevynechali.
Jinak předpokládám, že verzi Barum rally budou taky dělat, zatim jí nevynechali.
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Tím ,kdo na to na fb Abrexu upozornil jsem byl já.Příště si prosím přečti jednou celý příspěvek a něco si zjisti,než něco začneš komentovat.
-
Sice ses na mě hezky rozzlobil, ale na FB mi odepsali, že černá světla budou. Kdo se nezeptá, nic se nedoví 

A proč by je neudělali ? Ty jsi napsal,že v Abrexu to "podělali,že neudělali na žádné Fabii S2000 černá světla,ale na žádné vystavované Fábii tyto světla být nemají.
-
jo, to se nepřu, tam byla moje chyba. To mrnavoučky logo soutěže sem nepoznal
Chtěl bych se zeptat odborníků, s2000 s černou střechou na obrázku úplně vpravo - je správně, že ve sklech u dveří nemá takové ty šoupačky - jako má třeba ten bílý model hned vedle?
Není to správné,protože ,a teď přesně nevím jestli od 1.1.2011 nebo 1.1.2012, musí mít všechny S2000 makrolonová okna (plastová nestahovací) .Řekl bych,že model s černou střechou je kompletně potištěný v továrně,kdežto model vedle je bílý doplněný o decaly (vodní obtisky) proto má i šoupačky.
Diskuze k tomuto je na facebooku abrexu.
No my o vlku - a Abrex už S2000 s černou střechou uvedl do prodeje. Škoda těch šoupaček v oknech...