Editions Atlas Collections 1:43
-
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Zatiaľ od Istu nevyšlo nič čo by ešte nebolo v okolitých krajinách už v sérii Atlas, takže toho by som sa nebál...
Nevíte někdo, jaká česká nákladní auta bude IST vyrábět? Všechny, co vyšly nebo vyjdou v Atlasu asi ne... Stránky IST mi nejdou otevřít, v Norimberku vystavovali T148 a Škodu 706, nemáte někdo nějaké zprávy?
-
Zajímavé,
čekal jsem, že bude stejně jako na obrázku z prvotního letáku v provedení cisterna..
čekal jsem, že bude stejně jako na obrázku z prvotního letáku v provedení cisterna..
-
Našel jsem pár pěkných detailních fotografií modelu IFA G5.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Takhle nafocené to rozhodně nevypadá špatně ! Pavel.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Takhle nafocené to rozhodně nevypadá špatně ! Pavel.
Pro ty, kteří nesledují vlákno Abrex - nové modely: Na tomto vlákně jsou fotky dvou barevných provedení LIAZu MTS, které bude IXO dělat pro FOXTOYS. Podle mě vypadají podstatně lépe než "cirkusová" verze od Atlasu.
Všetko je to pekné, ale ide o mierku 1/72
Tak Ifa G5 mi dnes dorazila a její provedení mi hatí plány - chtěl jsem si z ní udělat jinou, ale asi si jí nechám tak jek je, vypadá dost dobře vedle Krazu a Jelzce, Granit či Avia jsou vedel ní trpaslíci..
Zdravím,můžete mi prosím vás někdo napsat,kde se ruší objednávka kolekce? Děkuju moc za info!