nOstalgia
Re: nOstalgia
Tak se rozhodnu podle tvýho zhodnocení
Plánuji koupit Tatru 613 Champagne i modrou, ještě tedy vyčkám na Tvé fotky té modré.
Klidně bych připlatil i 200Kč/model kdyby byly bezchybné... Bohužel filozofie IST je někde jinde- kvantita ne kvalita....
Klidně bych připlatil i 200Kč/model kdyby byly bezchybné... Bohužel filozofie IST je někde jinde- kvantita ne kvalita....
robbie137: krásne si ju prerobil. Podobne som upravil tú svoju...
A skutočná ktorou som sa inšpiroval:
A skutočná ktorou som sa inšpiroval:
Pekna ! Mas niekde viac fotiek ?
Moje modely : https://picasaweb.google.com/1116688743 ... /Modely143
ďakujem. áno TU
Již v prodeji modely Škoda 130RS od Sparku na Foxtoys za 990,-:
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Zajímavá je ta povídačka, co tam píšou, je to model vyrobený pro Foxtoys (jak se tady na fóru diskutovalo dříve), akorát to maskujou komisním prodejem, protože nemají licenci od Škoda Auto.
Limitovaný model vyrobený pro maďarskou firmu MF Cars. Limitováno na 500 ks. K dispozici pouze několik vzorkových modelů. Naprosto špičková kvalita, dle dostupných informací vyrobeno u firmy Spark! Komisní prodej!
Limitovaný model vyrobený pro maďarskou firmu MF Cars. Limitováno na 500 ks. K dispozici pouze několik vzorkových modelů. Naprosto špičková kvalita, dle dostupných informací vyrobeno u firmy Spark! Komisní prodej!
Otázka majitelům modelů Spark - jsou tyto modely "statické" nebo se jim točí kola? Je to sice hloupost, ale mě tohle na modelech vadí. Taky by mě zajímalo, jestli 130 RS bude k mání jen ve Foxtoys nebo jesti je budou dodávat i do obchodů, kam obvykle modely dodávají. A taky je otázka, jestli po nich Škodovka nevystartuje kvůli licenci, Abrex je už určitě naprášil...
Tak som neodolal a #49 som si objednal. Ale keďže sú teraz sviatky/voľno tak mi dorazí asi až v utorok. Som veľmi zvedavý na kvalitu (s ktorou problém asi nebude) - bude to môj prvý Spark
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
Tak mě dneska přišla modrá 613. Zatím ji nemůžu porovnat se zlatou od IST. Model vypadá celkově velice dobře, modrá barva mu sluší. Jedná se o limitovanou edici 400 kusů pro modelcarworld.com. Co bych modelu vytkl tak to jsou opět stříbrné linky. Oproti bílým 613, kde byly linky úzké a rozmazané, tak na modré 613 jsou zase až moc velké, ale na autě drží. Prostě v některých místech je stříbrná linka širší. Člověk si toho všimne až při bližším pohledu. Taky nevím, proč je vzadu na kapotě kulaté logo tatry....A taky kolem zámku kapotu je to trošku horší. Holt šetří se, je to škoda, raději bych si připlatil za kvalitnější kus(zlaté 603..).
Celkově se mě model líbí a zpracováním je lepší než bílá 613 pro foxtoys.
Tady jsou fotky, tak ať si udělá obrázek každý sám:
Celkově se mě model líbí a zpracováním je lepší než bílá 613 pro foxtoys.
Tady jsou fotky, tak ať si udělá obrázek každý sám: