Abrex - nové modely

Odpovědět
Martin_Happy

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od Martin_Happy »

to bude zase vyřazené z výroby, koukni an to, celé odřené a tak. Kámoš takhle sehnal Rapida z ebay o měsíc dřív. A nedal se vůbec srovnat s tim, co pak Abrex prodával oficiálně
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Tady je krásně vidět, jak jsou dnešní auta hnusný plechovky. Totiž model starýho auta je i v měřítku 1:43 krásnej, v odpovídající kvalitě, tvary nejsou tak jednotvárný a tak každej detail je důležitej, protože vynikne. U současných aut to není, prostě si myslím, že udělat model dnešního auta je těžší.

DavidS

Příspěvek od DavidS »

Jestli to takhle přijde do prodeje tak to ho ani nejdu kupovat. Snad je to jenom tou fotkou a poškozením.

Paganini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paganini »

Fotky hodně zkreslují, když srovnám třeba rapida na fotkách s reálem, tak je tam velký rozdíl. Jen mě trošku mrzí, že na modelech nevyniknou velmi ostré hrany, které má octavia a rapid ve skutečnosti. Ale toho asi na kovovém modelu v tomto měřítku nejde docílit...

FKS

Příspěvek od FKS »

Já taky doufám, že v reálu bude model vypadat lépe než na těchto fotkách, ty nejsou moc pěkný, je to asi s bleskem... Taky bude záležet na konkrétní barvě modelu, na světlých barvách tvary víc vyniknou, zvlášť na metalíze, která je obvykle lakovaná ve slabší vrstvě než nemetalická barva.

Speed

Příspěvek od Speed »

Ja som nemyslel na škrabance a flaky, veď v obchode si vyberiem bezchybný kus. Myslel som na to, že ako ste to už predo mnou aj naznačili, moderné autá majú veľké plochy ktoré pôsobia, že modely vyzerajú príliš jednoducho.
Ziadne chromovaníé ozdoby na dverách, už ani čierne plastové lišty na ochranu dverí sa neaplikujú. Preto aj modely vyzerajú horšie, a ak k tomu prirátame aj to, že Abrex sa snaží udržať cenu pod 400 kč, ozaj pekný model z toho nevyjde.

DavidS

Příspěvek od DavidS »

Je pravda že Rapid na fotkách vypadal hrozně a v reálu byl mnohem lepší. Tak to snad tady u finální podoby bude stejný.

miroussm

Příspěvek od miroussm »

On i kdyby ten model byl kvalitnější, tak furt modely nových aut budou alespoň v 1:43 vypadat jako čínské autíčka pro děti. Už jen to, že tady nemá dítě co ulomit, nárazníky, zrcátka, stěrače, lišty a pod. Chjo, zlatý, krásný a elegantní design starých auťáků. Dnes to stojí za prd.

Tauič

Příspěvek od Tauič »

včera jsem si koupil v Pompu model Oktávky II taxi. Model byl v akci za 199, tak proč si nějaký nekoupit za ty prachy. V prodejně jsem ho prohlédl a byl velice kvalitní, bez nějakých vad na laku, polepech... Dle ošoupané krabičky, tam ty modely museli být hezké roky, proto asi ta akce a pro mě překvapující kvalita zpracování. Doma jsem si model vyndal z krabičky a po krátké době kochání jsem z hrůzou v očích spatřil, jak všechny 4pneu jsou "pýchlé". Guma se ve styku s podložkou úplně roztekla. Chtěl jsem dát foto, ale neumím to tady vkládat. Dnes musím jet 50km to vrátit nebo vyměnit za jiný. By mě v životě nenapadlo kouknout na pneu, ale v krabičce to moc dobře vidět nejde :( Člověk se hold stále učí, na co příště koukat. Stalo se Vám to také někdy? Neřešilo se to tu už?

carabo

Příspěvek od carabo »

Zdravím, stalo sa ale bolo to tak, že model bol príliš dotiahnutý k podstavcu a tým sa zdeformovali pneumatiky. Písal som o tom tuna http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php?f=6&t=1861

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“