Tatra Výrobce modelů MACmodel (Resin)
Re: Nový výrobce modelů MACmodel
RZP je dražší ale co dělat ? je dlouhá a vysoká, do malé krabičky se nevejde, nestandartní velikost pak vyžaduje větší krabičku a kdo sháněl tak porvrdí, žádná legrace, zatím co běžná velikost na 1 43 se dá pořídit tak za 50 - 60 , tak jen o chloupek větší stojí už 155. ani do té se nevejde,další velikost je pak za 210. zabalit se dá také model také do mastného papíru ale kdo by si ho pak koupil? papírová škatulka odpovídající velikosti je za přijatelných 12 až 18 kč, jenže do té se model nedá přišroubovat.u křehkých resinů to pak téměř vylučuje zasílání poštou.
Mně potěšila tato, je od tatrovackých hasčů a když je v Kopřivnici nějaká akce tak ji tam vidivám (nefunkční link odstraněn adminem)
Sanitní T613 vypadají dobře, mě by se ale víc líbila taková Tatra 700 před faceliftem nebo Tatra 87...
-
Moc hezká jak říkam, ale jak vidím spz je jiná a ty zadní světla jsou maxi.
Když ta 700 nebude tak co ta 87?
Že nebude T700 je jistý? To je škoda, tohle auto by si zasloužilo udělat jako model. A zájemců by bylo určitě víc než o sanitky T613. Abrex sice slibuje, že bude dělat i Tatry, ale to bude buhvíkdy jestli vůbec...
Re: Výrobce modelů MACmodel
Na stránkách MACu je nový model - T 600 Tatraplan:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Re: Tatra Výrobce modelů MACmodel
Na Foxtoys je nová verze resinové Tatry 57A - Čs. armáda 1938:
Re: Tatra Výrobce modelů MACmodel
Tatra 600 Tatraplan od MACModel