Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Podle mě dolů hoď inzerát do Bazaru, někoho kdo má krabičky z jiných sérii, nebo se i samostatně prodávají, ale viděl jsem jen celé s plexisklem spodky solo né.
Sbírka modelů Citroën
To Bart:ok, díkec!
zde je někdo prodává za 30Kč:
(nefunkční link odstraněn adminem)
třeba dá slevu na větší počet...
(nefunkční link odstraněn adminem)
třeba dá slevu na větší počet...
Sbírka modelů Citroën
Napsal jsem mu email tak uvidím. Díky! Mám všechny modely na podstavcích a tak mi to trochu tyto modely "degradují" i když jsou kvalitou i cenou trochu někde jinde.
Tak doufám, že ladu zítra seženu. Včera sem se neptal a dneska jsem objel tři trafiky který měly otevřeno, ty v obchodních centrech tohle prý vůbec neznaj a v relay na nádru říkal že je prý ještě nedostali..tak zkusim štěstí ráno
-
Ja už mám zopár kusov odložených u kamaráta, ale písal mi, že v trafikách mali max. po 2 kusy
Čudujem sa, že to trochu asi podcenili s nákladom... V Maďarsku som s tým nemal problém, bežne som kupoval po trafikách aj 3 balenia (po 6 kusov)...
Rozmýšľam, či to nebude práve v tom, že tieto modely sa kôli ťahaniciam začali predávať práve v tom Maďarsku (o čom svedčia ŠPZ) a teraz dali do predaja tie modely, ktoré sa dajú aj tam dodatočne objednať, teda boli skladom niekde kde majú DeAgostini svoj sklad. Je to len domnienka, ale nechce sa mi veriť, že by sa pustili do toho iba s takým m lým nákladom ako teraz. Predpokladám, že medzitým reorganizovali výrobu a keďže v podstate súbežne bežia 2 rovnaké série, tak už navýšili náklad.

Rozmýšľam, či to nebude práve v tom, že tieto modely sa kôli ťahaniciam začali predávať práve v tom Maďarsku (o čom svedčia ŠPZ) a teraz dali do predaja tie modely, ktoré sa dajú aj tam dodatočne objednať, teda boli skladom niekde kde majú DeAgostini svoj sklad. Je to len domnienka, ale nechce sa mi veriť, že by sa pustili do toho iba s takým m lým nákladom ako teraz. Predpokladám, že medzitým reorganizovali výrobu a keďže v podstate súbežne bežia 2 rovnaké série, tak už navýšili náklad.
No ono to je asi těžký, přeci jen tatra za 70,- bylo lákadlo i pro nesběratele.ale lada za 200 už tak ,,akční" zcela jistě nebude a tak zase aby zbytečně nedávali do oběhu modely, který se neprodaj..no já zÍta objedu všechny tabáky ve měste a dyštak to jistí jeden zapadlej kde sem ve čtvrtek koupil ještě tatru 

-
Ináč beží u Vás v ČR reklama aj v TV?
Jo běžela, párkrát jsem ji viděl
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
No před 14-dny sem jí párkrát viděl..začínalo to čb videem s jedoucí tatrou 603 a končilo ,,modelovou" tatrou za 69,- Na ladu sem ještě neviděl