modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)
Re: modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)
Bugatti je fakt nechutně chromovaný a navíc mám skoro stejný, ale modrý od RIO
, takže asi nic.

-
V rusku vychádza nová séria modelov Automobily v službe
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... &country=1
tyhle dve čísla se dají sehnat,máte někdo odkaz na další čísla?
tyhle dve čísla se dají sehnat,máte někdo odkaz na další čísla?
V Polsku v sérii hasičských aut Amercomu vychází škoda 1203 (takže někdy na přelomu zimy a jara u nás). Jsem zvědav, jak se bude lišit od té z Abrexu (jestli to bude taková hrůza jako Superb v sérii Legendární automobily též od Amercomu).
Podle obrázků a snad 4x odkládaného vydání bych to typoval na model ABREXU.
Poláci už Š1203 nabízejí na Aukru za 270 Kč:
Podle fotek to bude určitě ošizený Abrex. Ale samozřejmě za cenu 130 Kč (proti cca 400 Kč za plnou verzi Abrexu) to je dobrá nabídka pro kupující i pro Abrex (ten už bude mít formu na Š1203 zaplacenou, tak tohle bude bonus). Samozřejmě pokud to dorazí i do ČR, protože zatím to český Amercom na seznamu nemá. Je zajímavý, že s Amercomem se Abrex dokázal dohodnout a dává jim levné modely, zatímco s Kultovními auty od DeA ne, těm dávají jen své normální modely.
V hodnocení Š Superb bych s marklukesem úplně nesouhlasil, není to "hrůza", vlastní model je pěkný a věrný (narozdíl od jiných modelů v sérii, který jsou někdy fakt příšerný a poznat v nich skutečnou předlohu je těžký), bohužel to často kazí kvalita montáže.
Podle fotek to bude určitě ošizený Abrex. Ale samozřejmě za cenu 130 Kč (proti cca 400 Kč za plnou verzi Abrexu) to je dobrá nabídka pro kupující i pro Abrex (ten už bude mít formu na Š1203 zaplacenou, tak tohle bude bonus). Samozřejmě pokud to dorazí i do ČR, protože zatím to český Amercom na seznamu nemá. Je zajímavý, že s Amercomem se Abrex dokázal dohodnout a dává jim levné modely, zatímco s Kultovními auty od DeA ne, těm dávají jen své normální modely.
V hodnocení Š Superb bych s marklukesem úplně nesouhlasil, není to "hrůza", vlastní model je pěkný a věrný (narozdíl od jiných modelů v sérii, který jsou někdy fakt příšerný a poznat v nich skutečnou předlohu je těžký), bohužel to často kazí kvalita montáže.
Já jsem kupoval 1203 sanitu abrex v autosalonu škoda za 280FKS píše:(proti cca 400 Kč za plnou verzi Abrexu)

Já uvažoval běžnou cenu v obchodě. Že se Abrexy dají sehnat levněji u dealerů vím, často ale mají malý výběr (protože na to kašlou, chce to najít salon, kde se o to starají) a někdy nejsou moc ochotní, když si zrovna nechcete koupit skutečný auto... Ale záleží samozřejmě na lidech.
V čem se teda liší 1203 od Amercomu? Na první pohled nemá chromovaný rámečky světel a blinkry asi budou jen vylisovaný na kastli. Ono se toho jinak na tom modelu moc zjednodušit nedá, možná ještě zadní světla dát jednobarevně. Podle mě si to sběratelé škodovek koupí ze zvědavosti pro úplnost sbírky nebo jako základ na přestavbu. Dá se taky očekávat, že po uvedení tohoto modelu se vyrojí mnoho předělávek od obchodníků za plnou cenu...
V čem se teda liší 1203 od Amercomu? Na první pohled nemá chromovaný rámečky světel a blinkry asi budou jen vylisovaný na kastli. Ono se toho jinak na tom modelu moc zjednodušit nedá, možná ještě zadní světla dát jednobarevně. Podle mě si to sběratelé škodovek koupí ze zvědavosti pro úplnost sbírky nebo jako základ na přestavbu. Dá se taky očekávat, že po uvedení tohoto modelu se vyrojí mnoho předělávek od obchodníků za plnou cenu...
-
Škoda 1203 zo série hasičské automobily.Fotky samotného modelu.
Porovnanie so sanitkou od Abrexu
Porovnanie so sanitkou od Abrexu
Podle informací z Amercomu v českém vydání Š1203 nebude.